Cilvēki nepatīkami pārsteigti, cik stundā pelnīs LTV krīzes komunikācijas speciālisti

© Depositphotos

Latvijas Televīzija (LTV) iepirkumā par krīzes komunikācijas konsultāciju pakalpojumiem uzvarējis SIA "Repute", liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā.

Kā liecina informācija noslēguma ziņojumā, "Repute" piedāvāja stratēģiskā konsultanta vienas stundas likmi 230 eiro, bet projektu direktora vienas stundas likmi 160 eiro.

"Kāda ir tava darba vienas stundas likme?" vietnē "X" taujā Guntars, reaģējot uz šo ziņu.

Cilvēks: Piedodiet, man šajā gadījumā liekas viss šeit sarunāts.

Irēna: Universitātes klīnikas intensīvās terapijas ārsta stundas likme ar dažiem bonusiem 12.9 eur/st. Tā tiek vērtētas cilvēku dzīvības. Šo var uzlabot ar nakts un svētku stundām. Samērojami? Tikai nesakiet, ka pārtiek no kukuļiem. Gadu desmitiem neviens nav devis (jo neņem)

07:01: Paši pūta, paši dega. Un mums būs maksāt.

Skujkoks: Kā var kļūt pa krīzes komunikācijas speciālistu?
Kristaps: Principa vidēji darba tirgu ir sākot no 5-6-7-8 eiro stundā. Bet šī likme ir baigais kosmoss.
Tīna: Par nostrādātām 5h man ieskaitīja 17.48 eiro

Spirit: Maksājiet nodokļus. Lai LTV varētu atļauties šādus fantastiskus tēriņus par "krīzes komunikāciju", kura pēc būtības ne ar ko neatšķirsies no parastajām ziņām. Šie ir tipiski "sagriež gurķi, tomātu - pasniedz" tēriņi. Primitīvi, nevajadzīgi, dārgi, bet nevienam nekas par to nav.

Jau ziņots, ka iepirkums paredz krīzes komunikācijas konsultāciju pakalpojumu sniegšanu, lai nodrošinātu sabiedrisko attiecību speciālista - stratēģiskā konsultanta, kas specializējies krīzes komunikācijā, kā arī projektu direktora palīdzību, kad tā nepieciešama kritiski un tūlītēji steidzamiem uzdevumiem, kas nav paredzami.

Proti, pakalpojuma sniedzējam jānodrošina atbildēšana laikā līdz divām stundām diennakts režīmā - 24 stundas dienā septiņas dienas nedēļā, tai skaitā svētku dienās. Līguma periodā pakalpojums jānodrošina kopā ne vairāk kā 60 stundas.

Svarīgākais