Dvīņu māte veic DNS testu un nespēj noticēt savām acīm

© Depositphotos

Divu bērnu māte, kura jau kādu laiku dzīvoja šaubās, pārbaudīja savu bērnu DNS. Rezultāts viņu šokēja, taču izrādījās, ka tas nav tik rets gadījums. Pēc notikušā sieviete mudina citus vecākus uzticēties saviem instinktiem.

33 gadus vecā Šarlote Hasana, dvīņu māte no Londonas, bija satriekta par DNS testa rezultātu, kas apstiprināja viņas ilgi pastāvošās aizdomas, ziņo "Newsweek".

Grūtniecības laikā ārsti viņai vairākkārt apliecināja, ka viņas bērni nav identiski dvīņi. Hasanai teica, ka viņas mazuļi attīstās atsevišķi un viņiem ir katram sava placenta. Ultraskaņas un ārsti apstiprināja šo apgalvojumu visā grūtniecības laikā.

"Es jautāju ārstiem, vai viņi ir identiski, bet katru reizi saņēmu atbildi, ka tā nav," atceras Šarlote. Viņa pati bija pārliecināta, ka bērni nevar būt identiski, jo ģimenē nekad nav bijuši dvīņi.

Pēc Romāna un Teo dzimšanas Šarlote bija neticami laimīga. Tomēr, laikam ejot, viņa sāka pamanīt, ka zēni ir ļoti līdzīgi un viņus bija grūti atšķirt.

“Mēs ar ģimeni pastāvīgi minējām, kurš ir kurš, un bieži apmulsām. Tas man lika aizdomāties un veikt DNS testu, lai beidzot to noskaidrotu,” stāsta sieviete.

DNS testa rezultāti apstiprināja, ka zēni ir identiski dvīņi, kuriem ir 99,9% DNS sakritība.

Lai gan šis fakts Šarlotei bija pārsteigums, viņa uzzināja, ka šādas situācijas notiek biežāk, nekā viņa varēja iedomāties. Pēc tam viņa nolēma dalīties pieredzē vietnē "TikTok", mudinot citus vecākus uzticēties saviem instinktiem.

Svarīgākais