Vai Ukrainas kara apskatnieki Rajevs un Slaidiņš ienīst viens otru?

Igors Rajevs © Ģirts Ozoliņš/MN

Uz kanāla TV24 10 gadu jubilejas svinībām bija ieradušies arī sabiedrībai zināmie Ukrainas kara apskatnieki Jānis Slaidiņš un Igors Rajevs. Daudziem par pārsteigumu satiekoties, kolēģi viens otram pat nepaspieda roku, vēstīts Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Neslēpj nepatiku vienam pret otru" izdevumā "Privātā Dzīve".

Slaidiņš neslēpj nepatiku pret Rajevu, taču tam neesot saistības ar viņa darbošanos televīzijā. Konkureneces viņu starpā neesot.

"Es negribu tagad stāstīt visas aizkulises. Pateikšu tikai vienu - kādreiz mūsu dienests šķērsojās un man bija iespēja iepazīt viņu kā cilvēku. Taču, kāds viņš ir, tāds ir, man nav nekāda naida pret viņu," teic Slaidiņš.

Jautāts, kāpēc viņi savā starpā nesveicinās, un Rajevs, ierodoties pasākumā, nepaspieda kolēģim pat roku, Slaidiņš pasmaida: "Laikam jau Rajevs nav īsts vecis! Tā ir viņa izvēle, neiešu taču uzbāzties."

Rajevs, komentējot savas attiecības ar Slaidiņu, izvairījās no tiešas atbildes, sakot, ka viņš pasākumā ar daudziem nesarokojās.

Jānis Slaidiņš / Ekrānšāviņš