Ziepniekkalnā šokējošs atklājums - atrod sievieti, kas mirusi vēl "kovida laikā"

Ilustratīvs attēls © F64

Rīgā, Īslīces ielā, kāda daudzstāvu nama iedzīvotājus šokējusi ziņa, ka viņi jau aptuveni četrus gadus dzīvo līdzās seniores līķim. Par sievieti neviens līdz šim nebija licies ne zinis, un tikai parādu uzkrājumi noveduši līdz mitekļa apskatei, vēsta "Degpunktā".

Par kaimiņieni, kuras līķis vairākus gadus nogulēja dzīvoklī, mājinieki uzzināja kopīgajā nama čatā. Mājas vecākā kopā ar policiju devās uz konkrēto mitekli pārbaudīt, kas tur notiek. Dzīvokļa durvis bijušas vaļā. Neviens gan negaidīja, ka telpās tiks atrastas cilvēka mirstīgās atliekas.

“Policija bija izsaukta, gāja skatīties, jo četrus gadu neko nezināja par cilvēku… Es brīnos, neko nejutu. Tas laikam noticis ziemā, mums apkure laba, tā varbūt tā kundzīte tāda vājiņa un ātri izžuvusi,” stāsta nama iedzīvotāja.

Savukārt nama sētniece stāsta, ka seniore mirusi, kad bijis “kovida laiks”.

Tie, kas dzīvoja ar kundzi vienā stāvā, tomēr kādā brīdī nelāgu aromātu ir jutuši, tomēr tam nav pievērsuši uzmanību. Līdz trešajā stāvā dzīvojošajam sievietes kaimiņam ziņa par sievietes nāvi vēl nebija nokļuvusi. Viņš ir manāmi izbrīnīts.

“Es tā kā jutu kaut kādu smaku, ka no turienes nāk, bet nu… Tik daudz kaimiņu, tāpēc vienkārši neticami. Neticami, tiešām. Četri gadi pagājuši. Es dzīvoju blakus mirušam cilvēkam,” stāsta kaimiņš.

Citi

Valkas novada Vijciemā kādam autovadītājam nācies piedzīvot nepatīkamu un traģisku brīdi. Šoferis savā transportlīdzeklī devās virzienā uz ciema centru, kad pēkšņi ielas braucamo daļu nolēma šķērsot kāds pazīstams vietējais iedzīvotājs. Diemžēl gājējam sadursme beidzās letāli, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais