Dzīvoklī Iļģuciemā atrod līķi sadalīšanās stadijā

Ilustratīvs attēls © Kaspars Krafts/F64

Kādā Iļģuciema apkaimes pagalmā vienā no darbadienas pievakarēm bija ieradušies likumsargi. Vizītes iemesls – pie pirmā stāva dzīvokļa jūtama neparasta smaka. Iedzīvotāju aizdomas par līķi apstiprinājās, vēsta "Degpunktā"/

Pārkāpjot kāda Vaidelotes daudzdzīvokļu nama slieksni, acumirklī ir jūtama mirušas miesas smaka. Lai atbrīvotos no nepatīkamā aromāta, mājinieki pagrabstāva un kāpņutelpas ieejas durvis tur plaši atvērtas. Ēkas iemītnieki stāsta, ka, iespējams, no sava mitekļa iznests jauna vīrieša līķis.

“Es atceros, veikalā kaut ko runāja, ka jauns puisis. Es viņu redzēju. Viņš sveicinājās. Jauns puisis lieto kaut kādas narkotiskās tabletes. Es neredzēju. Lūk, ko dzirdēju. Varbūt paņēma par daudz? Varbūt pārdozēja?”

Tomēr kaimiņu sākotnējā versija par to, ka dzīvību zaudēja kāds gados jauns vīrietis, izrādījās nepatiesa. Iespējams, cilvēkus šādi domāt pamudināja pirmā stāva mitekļa iemītnieka bohēmiskais dzīvesveids un izsistais balkona durvju logs.

Kā ziņo Valsts policija - no mājas tika iznestas kādas sievietes mirstīgās atliekas sadalīšanās stadijā. Likumsargu rīcībā esošā informācija liecina, ka pirms nāves sieviete necieta no vardarbības, tomēr bojāejas cēloņi vēl tiks skaidroti.

Citi

Sergejs Šoigu, sniedzot interviju Krievijas medijiem, sadusmoja un pat šokēja krievus ar negaidītu paziņojumu. Komentējot pašreizējo situāciju karā ar Ukrainu, bijušais Krievijas Aizsardzības ministrijas vadītājs, tagadējais Drošības padomes sekretārs, kā raksta ukraiņu medijs "Prozoro", "izkliedza kārtējo murgu porciju, kam ar realitāti maz sakara".

Svarīgākais