Kāda kavaliera komentārs iepazīšanās portālā saceļ viedokļu vētru

© Pixabay

Mūsdienās iepazīties internetā nav nekas neparasts. Linda vietnē "X" pastāsta par kādu sarunu ar vienu no kavalieriem.

"Man esot resnas kājas.. jā, draudziņ, no iepazīšanās portāla. Es savu ķermeni kustinu, staigāju daudz, šo to mājās pavingroju. Tos uz kājām un rokām par muskuļiem sauc. To savu alus vēderu es nezinu, kur lai liec... uz galda. Kājas resnas, man, redz, esot," raksta Linda.

Olufsens: Te būtiskākais, kapēc Jūs attaisnojaties Twitterī par savām kājām. Jārisina zemas pašapziņas problēma, tad šāda tipa ziņas no visādiem idiņiem, uztversiet ar humoru un neveltīsiet pat sekundes par to domājot, attaisnojoties.

Naktene: Reāli? Nu gan stulbenis.

Ralfs: Kāpēc tādi komentāri vispār jāņem vērā?

Wasserman: Ir tādi cilvēki, kas kritizē otra izskatu. Gan sievietes tādas ir, gan vīrieši, protams ne visi/visas. Padomā, tev tāds kritizētājs ir vajadzīgs? Ja ir, tad nez kam? Sistemātiski graut pašapziņu? Varbūt lai kritizētājs iet pie tām sievietēm kritizētājām - viņiem ir kas kopējs.

Anita: Man arī rakstīja "pretenzijas", ka esmu pārāk gara (180 cm, camon nav nekāds garais), pupi par mazu. Nu man jau arī nevajag grūsnu, sīkpiržainu onkuli. Neķeriet kreņķi! Viss jums super!

Knīpa: Reizēm šķiet, ka tie "neatvairāmie, perfektie, mūžam jaunie un riktīgi asprātīgie" narcisi paši sevi sen spogulī nav redzējuši. Bet vispār īsti nesaprotu motivāciju, kāpēc čalis kaut ko tādu raksta sievietei? Pazemot?

Cappy: Kārtējo reizi jāatkārto: lai dieviņš dod visiem tādu pārliecību par sevi kā viduvējiem vīriešiem.
Agnese: Ja šis jautājums nesāpētu, tad vispār uz to nebūtu tāda reakcija un attaisnošanas runa. Protams, nekaunīgi, ka šādi otram raksta, taču šāda reakcija no Jūsu puses liecina, ka rakstītājs ir “iedūris” sāpīgā vietā.

Svarīgākais