Atklāti bojāgājušā ūdensmotociklista Sergo pēdējie vārdi

© depositphotos.com

Bojā gājušā motociklista Sergo Tvauri māsa sociālajos tīklos dalījusies ar sirdi plosošu ierakstu, atklājot, kādi bija brāļa pēdējie vārdi.

"Man nepietiek vārdu, lai izteiktu jums visiem pateicību par atbalstu, ticību, palīdzību meklējumos un mīlestību! Jūs cīnījāties ar mums līdz pēdējam! Lai Dievs dod jums visiem labklājību un laimi," savu ierakstu Facebook uzsāk Sergo māsa.


"Mīļais, brāli! Tu aizgāji kā varonis, palīdzot nelaimē nonākušam cilvēkam. Tāda bija tava cilvēciskā daba. Tu it kā dzīvoji citiem. Tu vienmēr biji gatavs palīdzēt, kad to lūdza, un pat tad, kad tas netika lūgts. Tev ģimene, draudzība un rūpes par citiem vienmēr ir bijušas pirmajā vietā.


Pēc Jevgeņija Klinta teiktā, arī šajā gadījumā tu pēdējo Snickers batoniņu dalīji ar draugu, jokoji līdz pēdējam, kā to parasti darīji ārkārtas situācijās, saglabāji optimismu un jokoji, iedrošinot draugu, kamēr peldējāt kopā. Pēdējie vārdi bija "Peldi, brāli."


Ja tic teorijai, ka mēs paši izvēlamies savas dzīves scenāriju, viss kļūst diezgan loģiski. Tas viss ir tavā stilā — palikt varonim, radīt rosību ap notikumu un pulcēt pēc iespējas vairāk cilvēku.


Tu biji humorists. Tu piespiedi daudzus pārvarēt fobijas un bailes, kamēr mēs meklējām. Tu mūs aizvedi līdz jūrai, vadāji mūs visus gan laivās, gan motociklos, gan paraplānā, gan helikopterā, gan kajakos, gan ātrlaivās. Tev nepatika sēdēt uz vietas.

Tu visiem parādīji dabas skaistumu un cilvēku neizsīkstošo laipnību, rūpes un mīlestību. Parādīji mums patiesas draudzības cenu. Tu biji cienīgs cilvēks, un es vienmēr esmu lepojusies ar tevi - tavu gribasspēku, laipnību un mīlestību pret cilvēkiem. Tu burtiski nonāci no kalniem un izdarīji neiespējamo, lai grūtos brīžos būtu ar mani. Tu biji mans sargeņģelis.
Mīlu tevi.


Dvēsele vēl negrib tevi palaist, bet es ticu, ka tu esi labākā pasaulē, un eņģeļi ir ar tevi un apustulis Pēteris ar prieku tev atver vārtus uz debesīm.


Dusi mierā, mans mīļais lielais brāli!"

Kā ziņots, 30. jūlija vakarā Ādažu novadā, Carnikavas pagastā, Garciemā jūrā kāds garāmgājējs atrada mirušu vīrieti. Bojāgājušais ir atpazīts kā bezvēsts prombūtnē bijušais Sergejs Tvauri.

Jau iepriekš ziņots, ka otrs sākotnēji pazudušais ūdensmotociklists Jevgēņijs Kints veiksmīgi sasniedza Roņu salu.

Meklēšanas pasākumos bija iesaistīti plaši resursi no Valsts policijas, pašvaldības policijas, Krasta apsardzes dienesta, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, "bezvests.lv" un brīvprātīgie. Valsts policija izsaka pateicību ikvienam, kurš piedalījās un sniedza atbalstu meklēšanā.

Citi

Valkas novada Vijciemā kādam autovadītājam nācies piedzīvot nepatīkamu un traģisku brīdi. Šoferis savā transportlīdzeklī devās virzienā uz ciema centru, kad pēkšņi ielas braucamo daļu nolēma šķērsot kāds pazīstams vietējais iedzīvotājs. Diemžēl gājējam sadursme beidzās letāli, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais