Kaimiņi atklāj jaunas detaļas par iespējamo jaunieša pašnāvību Vecmīlgrāvī

© Ģirts Ozoliņš/MN

Pirms dažām dienām vēstīts par kādu jaunieti, kurš nokrita no piecstāvu nama Vecmīlgrāvī un no gūtajām traumām nelaimes gadījuma vietā mira. "Degpunktā" devās pie apkaimes iedzīvotājiem, lai uzzinātu, vai notikušais ir negadījums vai tomēr jaunais puisis lēmumu šķirties no dzīves pieņēma apzināti?

Joprojām nav īsti skaidrs, kādēļ jaunais puisis aizvadītājā nedēļā atņēma sev dzīvību, nolecot no līdzās esošās ēkas. Uzrunājot Vecmīlgrāvja iedzīvotājus, kļūst skaidrs - visi ir pārliecināti, ka jaunieti neviens nepagrūda.

“Uzlīda uz jumta. Viņš tur atvēra durvis. Bēniņus var aizvērt. [Jaut.: Kāpēc viņš tā? Kas ar viņu? Bet ko cilvēki stāsta?] Pat nezinu. Normāls, mierīgs puisītis bija. Nekas slikts viņam nebija. Tāds normāls, kluss, mierīgs. [Jaut.: Kas viņam ienāca prātā?] Nav saprotams.”

Kaimiņiene Zoja par notikušo sniedz lakonisku un tiešu skaidrojumu.

“Es vienīgi pajautāju, tur stāvēja vīrietis no mūsu mājas. Kas noticis? Viņš teica, ka pašnāvība.”

Baiso skatu ceturtdienas pievakarē vēroja arī pretējās mājas iedzīvotājs Vladimirs, kurš pastāsta savu pieņēmumu, kādēļ jaunietis pēc kritiena uz asfalta piezemējās vairāku metru attāluma no ēkas.

“Vienīgais iemesls, ko viņš tur varēja, bija ieskrieties pa jumtu. Tur vēl tādas margas uz jumta. Vajag ieskrieties, pārvarēt margas un tik tālu aizlēkt. Un šādi piezemēties. Viņš varēja šādi, šādi. Nezinu.”

Svarīgākais