Vīrietis vienas nedēļas laikā divas reizes nesekmīgi cenšas pāri robežai pārvest narkotikas

© unsplash.com

No kļūdām mēs cenšamies mācīties, lai atkārtoti tās nepieļautu. Kāds vīrietis šai domai nepievērsa uzmanību un divas reizes vienas nedēļas laikā nonāca nepatikšanās, raksta "UPI".

Kā medijiem ziņo ASV Muitas un robežsardzes dienests, tad vienas nedēļas ietvaros, robežsargi divas reizes pieķēruši kādu vīrieti cenšoties ievest un izvests no ASV narkotikas.

Vīrietis nedēļas ietvarā divas reizes centās palikt nepamanīts Sietlas lidostā, lai ievestu un izvestu narkotikas no ASV. Tomēr viņa iecere nepiepildījās.

Abas reizes viņš nokļuva robežsargu rokās.

Vīrietis centās nemanīti pārvadāt ketamīnu, kodeīnu un gamma-hidroksibutirātu (GHB).

Federālā aģentūra ziņo, ka neidentificētais 43 gadus vecais vīrietis pirmo reizi ieradās Sietlas-Takomas starptautiskajā lidostā Vašingtonā 19. jūlijā no Amsterdamas. Pārbaudot bagāžu, robežsargi atklāja viņa somās vairāk nekā 5,4 kilogramus ketamīna gan šķidrā, gan pulvera veidā, apmēram 900 gramus kodeīna un gandrīz 85 gramus GHB.

Kā izrādās, tad pēc tam, kad pirmo reiz robežsargi pieķēra narkotiku pārvadātāju, viņš tika īslaicīgi arestēts. Pēc atbrīvošanas viņš vēlējās izceļot no ASV uz Londonu un atkal nonāca robežsargu rokās tajā pat lidostā. Šoreiz viņš no ASV centās izvest 227 gramus ketamīna.

Šobrīd vīrietis ir arestēts un nodots policistiem. Viņam saskaņā ar Vašingtonas štata likumiem izvirzītas apsūdzības par ketamīna glabāšanu ar nolūku to izplatīt tālāk.

Svarīgākais