Kādas ģimenes ar bērniem sirsnīgais žests liek atmaigt lidmašīnas pasažieru sirdīm

© pixabay.com

Ceļojot ar lidmašīnu, bieži nākas samierināties ar raudošiem bērniem. No vienas puses, ir saprotams, ka arī ģimenēm ar bērniem ir kaut kur un kaut kad jālido, tomēr bērnu klātbūtne lidojumu var krietni vien pabojāt. It īpaši tad, ja bērns raud, kliedz vai spārda ar kājām priekšā sēdētāja krēsla atzveltni.

Kāda igauņu ģimene ar mazu bērnu jau pirms lidojuma bērniņa vietā atvainojās blakus sēdošajiem. Mazais, bet sirsnīgais žests, lika atmaigt visiem lidmašīnas pasažieriem.

Mikroblogošanas vietnē "X" Zigmars raksta: "Vienā no reisiem priekšas rindā iekāpj igauņu ģimenīte ar mazu un kliedzošu bēbi. Un visiem kaimiņiem izdala mazas Kalev šokolādītes ar atvainošanos no bēbja. Visiem smaids un mājupceļš ir ar sapratni un iejūtību."

Komentētāji saka, ka tas bijis nevajadzīgs žests, tomēr autors papildina: "Es nevaru te spriest par to, cik tas lieki vai tieši vietā, bet tas bija vienkārši cilvēcīgi un empātiski no visām pusēm, pie tam pamatīgi uzlaboja omu visiem. Mums bieži trūkst šīs empātijas pakāpes mūsu sabiedrībā."

Ieva raksta: "Cik jauki! Es parasti tikai noziņoju, ka mans dèls, iespèjams, nebús baigi kluss, jo autisks, sensors, trinàs un staigá pie stjuartiem pèc saldumiem, bet varbút nákamreiz vajadzètu šoko visam reğionam ap mums"

Citi

Madonā trešdienas rītā zem krāsmatām glābēji atraduši divu cilvēku – sievietes un vīrieša – mirstīgās atliekas. Plkst. 1.30 naktī uz plašo ugunsgrēku tika izsaukti ugunsdzēsēji, bet glābt ēku vai tajā dzīvojošos vairs nebija iespējams, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais