Kas patiesībā notika? Atklāj jaunas detaļas par nelaimi ar ūdens motociklistiem

© F64

Draugi un tuvinieki negrasās padoties un turpina meklēt pazudušo Sergo Tvauri, kurš sestdien kopā ar vēl bariņu cilvēku ar ūdens motocikliem devās izbraucienā no Kaltenes uz Roņu salu un pazuda. Iepriekš jau ziņots, ka izbrauciena laikā pazuda divi vīrieši, vienam no braucējiem izdevās paša spēkiem izpeldēt krastā, bet otru vīrieti diemžēl vēl nav izdevies atrast, vēsta "Degpunktā".

Pazudušais vīrietis ir Sergo Tvauri. Viņa draugi, paziņas un radi turpina vīrieti meklēt un saka, ka to darīs līdz mirklim, kamēr Sergo tiks atrasts sveiks un vesels.

Vakar 38 brīvprātīgie, starp kuriem bija arī sākotnējā brauciena dalībnieki, pārmeklēja Roņu salu. Daži no viņiem uz salas arī nakšņo, lai no agra rīta turpinātu meklēšanu.

“Paralēli mēs pētām arī straumes kopā ar profesionāļiem, lai labāk varētu saprast Sergo atrašanās vietu. Šodien brīvprātīgie, tai skaitā ar dronu, apseko apgabalu starp Kolku un Kalteni, sauszemi. Nākamā grupa šobrīd arī ir ceļā uz salu, lai turpinātu meklēšanu. Šobrīd arī tiek pašu spēkiem organizēts helikopters, lai turpinātu meklēšanu jūras teritorijā,” stāsta ģimenes draudzene Jaroslava.

Tāpat Jaroslava precizē sestdienā notikušo. Izskanēja informācija, ka atlikusī grupa devās atpakaļ uz Latviju un tad saprata, ka abi vīrieši pazuduši, tomēr tā neesot bijis.

Sieviete stāsta, ka Sergo ar Jevgēņiju atpalikuši no grupas, tuvojoties Roņu salai. Kad braucēji nonākuši uz salas, viņi saņēmuši ziņu no Sergo, ka viņiem nepieciešama palīdzība. Grupa ar ūdens motocikliem devušies draugiem palīdzēt, bet vairs nespējuši viņus atrast, un aptuveni pēc stundu ilgas meklēšanas tika piesaistīts glābšanas dienests.

Jevgēņijs, kuram izdevās paša spēkiem izpeldēt krastā, ūdenī atradies aptuveni 16 stundas. Vīrietis peldējis uz gaismām un, nonākot pie Roņu salas, devies uz tuvāko māju pēc palīdzības. Pēc izglābšanās viņš nogādāts slimnīcā. Jevgēņija dzīvībai briesmas nedraud, viņam nepieciešams atgūt spēkus.

Svarīgākais