Ko tuvākie draugi saka par Ingrīdas Latimiras (Ūdres) smago slimību?

© F64

13. jūlijā 65 gadu vecumā mūžībā devās bijusī Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Latimira, kuru sabiedrība savulaik iepazina kā Ingrīdu Ūdri. Tuvākie draugi zinājuši par viņas veselības likstām, taču Ingrīdas pēkšņā nāve ir smags trieciens visiem, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Sieviete, kas prata svinēt dzīvi" izdevumā "Privātā Dzīve".

Kā raksta izdevums, tuvākie draugi zināja par viņas veselības likstām, taču neviens nevarēja iedomāties, ka slimība būs tik nežēlīga. Ingrīdas pēkšņā nāve izrādījās ļoti negaidīts un smags trieciens.

Bijušās politiķes sena draudzene mediju eksperte Gunta Līdaka pēdējo reizi Ingrīdu satika pavisam nesen.

"Pēdējā mūsu tikšanās bija viņas vārdadienā 6. jūnijā pie viņas mājās.Valdīja priecīga, sirsnīga gaisotne, pavadījām laiku smieklos un sarunās, viņai bija lieli plāni un sapņi…" nopūšas Gunta.

Arī cita Latimiras draudzene Saeimas deputāte Linda Liepiņa saka, ka turpinājusi ar Ingrīdu komunicēt arī tad, kad bijusī politiķe nonāca slimnīcā.

"Viņai sākās veselības problēmas…Taču, lai arī cik smagi nebūtu, Ingrīda nekad neizrādīja, ka viņai ir grūti. Viņa bija sieviete, kas prata svinēt dzīvi un ar savu attieksmi radīja prieku arī citiem," uzsver Linda.

Svarīgākais