Reinis Ratnieks stāsta, kā traģiskā avārijā zaudēja visu ģimeni

© depositphotos.com

"Esmu no ģimenes tagad palicis vienīgais," Gitas Vīksnes materiālā "Es arī varēju būt tajā mašīnā" izdevumā "Privātā Dzīve" saka 24 gadus vecais ugunsdzēsējs, fitnesa treneris un spēka trīscīņas rekordists Reinis Ratnieks. 25. jūnijā autoavārijā uz Liepājas šosejas bojā gāja visa viņa ģimene.

25. jūnijā Liepājas sporta kuba Lāčplēsis fitnesa treneris Reinis Ratnieks vienā mirklī zaudēja visus savus pašus tuvākos cilvēkus - mammu Lieni, tēti Gunti, jaunāko brāli Robertu, kuram bija tikai 16 gadu.

Ziņu par avāriju Ratnieks saņēma no kāda kolēģa ugunsdzēsēja.

Jau nākamajā dienā pēc traģiskās avārijas Reinis sāka organizēt savu tuvinieku bēres. "Man ļoti palīdzēja cilvēki no tēta darbavietas. Kopā ar viņiem braucu izvēlēties gan kapa vietiņas, gan zārkus un puķītes. Emocionāli tā bija grūta nedēļa. (..) Zināju, ka man vienkārši vajag ar to visu tikt galā. Es gribēju, lai ģimene ir nevis kaut kur kastēs saldētavās, bet gan pēc iespējas ātrāk nonāk savās jaunajās mājās, zem zemītes Aizputē," atceras Reinis.

Pagājušajā trešdienā Reinis uz mūžu atvadījās no saviem mīļajiem, bet piektdien devās uz Aizputes vidusskolas 9. klases izlaidumu. Absolventu vidū bija jābūt arī viņa brālim.

"Pēc notikušā esmu domājis, ka gribētos vēl kādu dieniņu, kurā varētu parunāties ar savējiem. Ja varētu pagriezt laiku atpakaļ. Es būtu ar ģimeni pavadījis vairāk laika," saka Ratnieks.

Svarīgākais