Vīrietis nošauj savu sievu; vēlāk viņu pašu atrod mirušu

© depositphotos.com

Ukrainā, Vinnicā, vīrietis šāvis uz divām sievietēm konflikta laikā, pēc kā pazudis. Pēc tam 23 gadus vecā vīrieša līķi atrada kriminālizmeklēšanas darbinieki Bugas upes krastā. Par to ziņo Ukrainas Valsts policijas Galvenā pārvalde Vinnicas reģionā, vēsta UNIAN.

“Ievainotajai 19 gadus vecajai meitenei izdevās izsaukt ātro palīdzību, taču viņa nespēja atvērt durvis ārstiem un policijai, tāpēc likumsargi un mediķi dzīvoklī iekļuva pa trešā stāva logu. Notikuma vietā policisti atrada vēl vienas sievietes līķi, arī ar šautām brūcēm," informē policijā.

Policijas darbinieki konstatēja, ka noziegumā iesaistīts bojāgājušās vīrs. Strīda laikā viņš dzīvoklī atklājis uguni ar pistoli, kā rezultātā viņa 18 gadus vecā sieva tika nogalināta, bet draudzene smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā. Pēc slepkavības apsūdzētais devās uz pamestu vietu, kur iešāva sev galvā.

Citi

Hospisa medmāsa Džulija Makfedena darbā ir pieredzējusi daudzas cilvēku nāves. Tieši tāpēc viņa ir nonākusi pie secinājuma, kas ir sliktākās slimības, no kurām doties mūžībā jeb ar kurām slimībām cilvēki visvairāk mocas dzīves nogalē, raksta "The Sun".

Svarīgākais