Pazudušās Annas vīrs kritizē policijas darbu: Mani tās tikšanās psiholoģiski sagrauj

© Ekrānšāviņš

Jau kopš pērnā gada novembra nav izdevies atrast 1989. gadā dzimušo Annu Jansoni. Viņas vīrs Juris nav zaudējis cerību noskaidrot, kur palikusi Anna. Un regulāri savas pārdomas par meklēšanu, policijas darbu publicē vietnē "X".

"Mani tās tikšanās ar policiju psiholoģiski sagrauj. Visu dienu traucē strādāt tā vilšanās un pārdomas. Atkal naivi gaidīju, ka būs kaut kāda lietojamāka informācija, bet... ir centība, bet nav izmantojama rezultāta. Nu, labi, paldies par to pašu. Laikam vairs neprasīšu. Būtu jāpierod, bet es katru reizi esmu baigi vīlies par to, cik švaki viņi spēj apkopot un nodot informāciju. Kā vājš students, kam beigās ieliec 4, jo centīgi pārkārto jau trešo reizi un zini, ka ceturtajā nebūs labāk, jo viņš nemaz nesaprot, ko nesaprot...Negaidu, ka būs kaut kādi brīnumdarbi kā izmeklētājiem filmās. Negaidu, ka pēc katra prasījuma mums veltīs laiku un resursus. Es tikai gribētu, lai tie darbi, kas ir/tiek izdarīti, ir līdz galam paveikti rūpīgi un kvalitatīvi. Lai no rezultāta ir jēga, nevis tikai "izdarīts". Sieva, gatavojot projektā mācību materiālus, vienmēr piedomāja, lai nevis vienkārši būtu "sagatavoti materiāli", bet būtu sagatavoti materiāli, kurus ir jēga izmantot mācību procesā un par kuriem nebūtu kauns. Vai ir aplami tādu attieksmi gaidīt no citiem sava darba darītājiem?" raksta

Jau ziņots, ka pagājušā gada 2. novembrī mežā Jelgavas novadā bez dzīvības pazīmēs tika atrasta iepriekšējā dienā bezvēsts prombūtnē izsludinātā 2023. gadā dzimusī Luīze Evertovska, bet viņas māte - 1989. gadā dzimusī Anna Jansone diemžēl aizvien nav atrasta. Valsts policijas ekspertīžu rezultāti saistībā ar zīdaiņa nāves cēloni, liecina, ka bērns miris no pēkšņās nāves sindroma.

Svarīgākais