Šausmas studentu pilsētiņā! Tēvs ievācas meitas kopmītnēs un pastrādā prātam neaptveramas lietas

© unsplash.com

Meita devās studēt uz universitāti, tēvs pēc kāda laika ieradās pie viņas un sāka dzīvot viņas kopmītnēs. Tālākais noveda pie kā prātam neaptverama, raksta "Daily Star".

Talija devās studēt uz universitāti. Neilgi pēc tam no cietuma tika atbrīvots viņas tēvs Lerijs Rejs. Viņš cietumā bija nonācis, pateicoties krāpšanas shēmām.

Tā kā, iznākot no cietuma, Lerijam Rejam nebija kur doties, viņš devās pie meitas. Viņi bija vienojušies, ka Lerijs Rejs pie meitas varēs palikt vienu līdz divas nedēļas, kamēr "nostāsies uz kājām".

Kā ziņo mediji, tēvs meitas kopmītnēs nodzīvojis daudz ilgāk un paveicis šausminošas lietas. Viņa neilgā uzturēšanās studentu pilsētiņā aizsāka 10 gadus ilgu kultu, kurā iesaistīta ne viena vien studente.

Lerijs Rejs iemantoja uzticību Talijas draudzeņu vidū. Viņš bija kā labs draugs - padomdevējs. Viņš izglītoja meitenes un ar laiku kļuva par sava veida "guru". "Bija patīkami, ka viņš bija mājā. Vienmēr bija ēdiens, neviens nebija izsalcis. Viņš uzvilka vienu no Talijas rozā volānu priekšautiem, lai mazgātu traukus. Kad Lerijs bija blakus, viss vienmēr bija ļoti tīrs. Viņš par visu maksāja ar skaidru naudu," stāsta viena no Talijas draudzenēm. Bet viņa patiesais nodoms nebija nemaz tik nevainīgs. Viņš, izmantojot meiteņu uzticību, ievilka viņas sava veida seksa kultā, kā rezultātā pārdeva meitenes prostitūcijā.

Lerijs Rejs īpašu uzmanību pievērsa tieši meitas labākajai draudzenei. Kā atklāj viena no meitenēm, gaisā sāka virmot greizsirdība, jo citas arī vēlējās tādu Lerija Reja uzmanību kā Talijas labākajai draudzenei Stefānijai.

Cita Reja upure vārdā Felīcija medijiem sacīja: "Viņš bija kā drauga draugs — foršs, uzticams. Man neienāca prātā, ka viņš kļūst par to, par kuru kļuva."

Rejs pārliecināja Felīciju, ka pret viņu ir vērsta sazvērestība, un nostādīja viņu pret draudzenēm. Viņam pat izdevās meiteni pārliecināt, lai viņa pārceļas pie viņa uz Ņujorku. Pārceļoties uz Ņujorku, Felīcija uzzināja, ka viņas draudzenes bija stājušās intīmās attiecībās ar Leriju Reju, tāpat kā viņa. Izrādās, viņš to bija nofilmējis un pēc tam šantažēja meitenes, ja viņas nesadarbosies ar viņu, tad video ieraksti tiks publicēti. Meitenes bija iebiedētas un piekrita viņa noteikumiem, Lerijs Rejs viņas iesaistīja prostitūcijā.

Viņš meitenēm aktīvi "skaloja smadzenes", pārliecinot viņas, ka viņas nav nevienam vajadzīgas, lai viņas darītu to, ko viņš liek. Tas viss vilkās gadiem, līdz brīdim, kad kāda no iesaistītajām meitenēm sāka atklāti runāt.

Nākot gaismā Lerija Reja šausminošajiem darbiem, tiesas sēdē atklājās arvien baisākas lietas. "Reja taktika ietvēra miega atņemšanu, psiholoģisku un seksuālu pazemošanu, verbālu vardarbību, fiziskas vardarbības draudus, fizisku vardarbību, krimināltiesisku darbību draudus, upuru piespiedu atsvešināšanos no viņu ģimenēm un upuru garīgās veselības ievainojamības izmantošanu," norāda prokurori.

Lerijs Rejs tika notiesāts 15 kriminālprocesos, tostarp apsūdzībās par cilvēktirdzniecību, izspiešanu un reketu, un pagājušā gada janvārī viņam tika piespriests 60 gadu ilgs cietumsods.

Svarīgākais