Klientes pieredze: Taksometrs no lidostas līdz Elijas ielai noplēsa desmit ādas

© Depositphotos

Aprīļa vidū Rīgas lidosta vēstīja, ka papildus ierastajai apmaksai atbilstoši katra taksometru pārvadātāja noteiktajiem laika un attāluma tarifiem Rīgas lidostas Apmeklētāju centrā pasažieriem turpmāk būs iespējams iegādāties arī vaučerus braucienam ar taksometru no lidostas uz pilsētas centru un Pārdaugavu.

Vaučeru sistēma ļaus pasažieriem un lidostas viesiem izvēlēties taksometru braucienus par iepriekš noteiktu un skaidri zināmu cenu neatkarīgi no ceļā pavadītā laika un nobraukto kilometru skaita vaučeru darbības zonā. Iepriekš iegādātos vaučerus pasažieri var izmantot to pārvadātāju taksometros, kas saņēmuši īpašās licences kartītes darbam lidostas teritorijā, - “XTaxi” un “TaksiLV”. Šie taksometri atrodas pirmajā līnijā pie izejām no ielidošanas termināļa. Viena vaučera cena ir 33 eiro un 50 centi.

Kā liecina Kristas ieraksts vietnē "X", joprojām ir gadījumi, kad taksometrs par braucienu noplēš desmit ādas. Krista arī nav norādijusi, kāpēc neizmantoja vaučeru. Iespējams, domāja, ka bez tā būs lētāk.

Komentāros cilvēki norāda, ka visizdevīgāk būtu bijis braukt ar 22. autobusu. Citi ironizē, ka par šādu summu vismaz suši vajadzējis būt komplektā.

Mic: Man rāda Boltā 11.4 eiro,

Toms: Tad varēja ar to vaučeru par 33,50 eiro? Bet ko nu vairs - pēc kaujas visi gudri.

Marika: Es nesaprotu, kā tik daudzi dabū tādu maksu. Ārzemniekus viņi apkāš, protams, bet vietējos? Man nekad vairāk par 24 eiro nav bijis, pat mazāk.

Svarīgākais