Kāzu svinības pārvēršas traģēdijā; bojā svētkos iet 13 cilvēki

© unsplash.com

Indijā noticis traģisks negadījums. Viens no kāda pāra skaistākajiem brīžiem pārvērtās traģēdijā. Svinot jaunlaulāto mīlestību, dzīvību zaudējuši 13 cilvēki, tostarp četri bērni, ziņo medijs "The Sun".

Kā tiek ziņots, kāzu svinību laikā apgāžoties piekabei, kura bija pilna ar kāzu viesiem, 13 no svinētājiem saspiesti līdz nāvei.

Aptuveni 30 cilvēki, sēžot piekabē, kuru vilka traktors, un vēl vairāki viesi aiz tās, kuri pārvietojās ar motocikliem, devās no vienas svinību vietas uz nākamo.

Pēkšņi šobrīd nezināmu iemeslu dēļ traktora vadītājs zaudēja kontroli un piekabe apgāzās. Vairāki kāzu viesi tika saspiesti un mira notikuma vietā.

Tiek ziņots, ka vismaz 13 cilvēki gājuši bojā, no tiem četri bērni. Vēl 15 cilvēki guva ievainojumus, bet divi no viesiem šobrīd kritiskā stāvoklī atrodas slimnīcā.

Visi cietušie ir nogādāti rajona slimnīcā, un viņiem tiek sniegta neatliekamā medicīniskā palīdzība.

Citi

Vēstures zinātņu doktors, Hārvardas universitātes Ukrainas Zinātniskā institūta direktors un profesors Sergejs Plohijs uzskata, ka pēc Vladimira Putina nāves izolētajai Krievijai būs ļoti smags laika posms, kurā sabrukšana var kļūt par daļu no šī stāsta, vēsta UNIAN.