Cilvēku uzmanību piesaista sludinājums, kurā meklē darbiniekus ar "vēlmi pelnīt vairāk kā Swedbank direktoram"

© Depositphotos

Cilvēku uzmanību piesaistījis kāda darba sludinājumu portālā ievietota vakance "Digitālā mārketinga asistents/-e privātpersonai". Piesaista nevis pati vakance, bet tās saturs, kas krasi atšķiras no ierastajiem tekstiem.

"Runājot par sludinājumiem, vakar "Facebook" netīšām uzdūros šim absolūtajam šedevram: https://www.cvmarket.lv/digitala-marketinga-asistents-e-privatpersonai-riga-nutra-rocks-sia-1600561?"

Cilvēki komentāros iesaka būt modriem, norādot, ka dažubrīd sludinājumā norādītais teksts pat nav saprotams.

Sludinājumā kā galvenais pienākums minēts "rakstīt mārketinga epastus angliski un komunicēt ar cilvēkiem, kuri vēlas nopirkt reklāmas vietu mūsu epastos (tas tā ļoti vienkāršoti uzrakstīts). Ideāli, ja būtu interese apgūt - iedziļināties epasta tehniskajās problēmās."

Bet kā viena no prasībām kandidātam minēta "vēlme pelnīt vairāk kā Swedbank direktoram, strādājot 3x mazāk (tas nenotiek 1 gada laikā vai 6 mēnešos vai 3 mēnešos… 2-3 gadi nepieciešami)".

Vēl arī norādīts, ka "tuvākajos 2-3 gados Jums būtu jāpelna 2000 - 5000 eiro mēnesī neto. Tas nav pārspīlēti, ja nemeklēsiet 100+ attaisnojumus tam, kas Jums neizdodas vai nevarat izdarīt."

Baiba: Šis konkrētais sludinājums tiek publicēts ne pirmo reizi. Īsi sakot, izskatās aizdomīgs.

Amanda: Realitātē tas ir 5 dienas zvanīt nejauši ģenerētiem tel. Nr. un katru otro reizi tikt izlamātam/ai. Sapņu darbs, nu.

Lauris: Ar šitādu attieksmi negribētu strādāt pat, ja tie 5 tūkstosī mēnesī būtu jau no pirmās dienas.