"Beigas" - ko latviešu astrologs Putinam prognozē jau jūnijā?

© depositphotos.com

Astrologs Valters Šulcs atklājis, kas maija beigās un jūnijā sagaida Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

No astroloģiskā viedokļa, jūnijā beigsies ļoti intensīvi divi gadi Putina dzīvē.

Kā raksta Šulcs, uz maija beigām situācija Putina horoskopā intensificēsies. Šeit parādās lielāka agresivitāte, tāda izaicinoša, nervoza, kaitinoša. Pamata fokuss būs uz Putinu pašu un vidi, apstākļiem, kuros viņš tajā brīdī atradīsies. Izpausme - nevaldāmi konflikti, kurus var izsaukt dusmas, niknums un nesaskaņas, tālāk var sekot liela neapmierinātība, aizkaitinājums, kam savukārt var sekot nerrojošs nemiers un impulsīvas aktivitātes, tālāk - var uznākt vājums un nevēlēšanās pieņemt realitāti, iespējams pat neadekvāta rīcība un tas noslēdzas ar nevēlēšanos klausīties citos, tā ka viss kaitina, kas šum un mudž apkārt. Tas viss maija pēdējās dekādes ietvaros.

Jūnijs var iesākties ar to, ka Putins vēl var mēģināt kaut ko sarunāt, bet tam jau vairs visdrīzāk nebūs nozīmes. Ar šo arī beidzas ļoti intensīvi divi gadi Putina dzīvē.

Var pat teikt vienā vienīgā spriedzē. Jau maija beigās, neskatoties uz iepriekš aprakstīto spriedzi, paralēli veidosies tranzitējošā Saturna harmonija ar dzimšanas Urānu, kas būs kāpjoši un atslābstoši klātesoša līdz pat augustam. Tā var izpausties kā pamats samierinājuma meklējumiem ar tautu, jo Urāns Putina horoskopā ir atbildīgs par astrosfēru, kas pārstāv Saknes, senčus un tautiešus, kā arī Saturns ir strukturētājs, tātad veido jaunu pieeju tam. Šis aspekts izpaužas kā stabilitātes veidotājs starp veco un jauno. Šis veidojas kā jaunās Putina nākamības pamats.

Nedaudz tālāk, jūnija sākumā tranzitējošais Jupiters savienosies ar dzimšanas Mēnesi, kas norāda uz emocionālo nomierināšanos un samierināšanos ar notikušo, kā arī drošības sajūtas radīšanu par savu tālāko likteni. Jo? Jo šis savienojums notiks Putina dzimšanas kartes jeb horoskopa 8.Mājā, astrosfērā, kas atbild par “mantojuma” atstāšanu un “pārdzimšanu” jaunā veidolā.

Pārējais 2024.gada jūnijs ar lieliem, nozīmīgiem notikumiem horoskopā neiezīmējas.

Svarīgākais