Restorāna "Max Cekot Kitchen", kas ieies vēturē kā pirmais restorāns Latvijā, kas saņēmis "Michelin" zvaigzni, īpašnieks Makss Cekots jau tagad sāk izbaudīt atzinības augļus, vēstīts Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Ko dod "Michelin" zvaigzne?" izdevumā "Privātā Dzīve".
Kā atklāj Cekots, kopš saņemta "Michelin" zvaigzne, rezervāciju skaists audzis par 80 procentiem, viss ir rezervēts līdz februārim.
Restorāna īpašnieks piebilst, ka lielākā problēma ir tāda, ka maksimālā ietilpība ir 36 cilvēki.
Viņš neslēpj, ka galdiņa minimālā rezervācija vienai personai restorānā ir 150 eiro.
"Cenas mums ir godīgas, vadoties pēc tā, cik maksā produkti. Līdz gada beigām tās pavisam noteikti nemainīsies."