Nostradams paredzējis Trešo pasaules karu jau pavisam drīz

© akg-images/Scanpix/LETA

Ir zināms, ka Mišels de Nostradams bija viena no sava laika noslēpumainākajām personībām. Rakstnieks, dzejnieks, astrologs un alķīmiķis rakstīja četrrindes, kuras joprojām tiek atšifrētas. Tajās viņš skaidroja, kas ar cilvēci notiks nākotnē – daudzi pareģojumi ir piepildījušies, raksta UNIAN.

Lai saprastu Nostradama prognozes, tās rūpīgi jāizlasa. Pirmkārt, ir svarīgi neuzķerties uz teikto, jo, visticamāk, interpretācija un tulkojums var nebūt līdz galam korekti un pareģojums vārdu pa vārdam nepiepildīsies. Otrkārt, Mišels Nostradams bija dzīvs cilvēks un varēja arī kļūdīties, tomēr viņš joprojām daudzas lietas vēsturē redzēja pareizi.

Trešais pasaules karš

Cilvēki, kas interpretēja astrologa četrrindes, teica, ka 2024.gadā sāksies Trešais pasaules karš - Nostradama pareģojumi par to runā gandrīz tieši.

Saskaņā ar dažiem avotiem, karš Ukrainā var būt tieši tas konflikts, ko prognozētājs redzēja; saskaņā ar citiem, briesmīgi notikumi vēl tikai priekšā, un tajos būs iesaistīta visa planēta.

Citi

Paša meita Madara Straume bija pēdējais cilvēks, ar ko kontaktējās kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume, kurš 10. jūlija rītā izlēma izbeigt dzīvi, metoties zem vilciena, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Viņš aizgāja no mājām neatvadījies" izdevumā "Kas Jauns".