"Zeme, atveries, kā vēl mēģinās ieriebt? Būtu labāk strādājuši."; Staķis neizpratnē par Ratnieku

© Gints Ivuškāns/F64

Bijušais Rīgas mērs savā "Twitter" kontā uzdevis diskusijas raisošu jautājumu, proti, ar ko šobrīd nodarbojas Rīgas vicemērs Edvarts Ratnieks.

Neticami! Ar ko šobrīd nodarbojas Rīgas vicemērs Edvards Ratnieks. Jauniešiem, kuri vasarā strādāja sociālās aprūpes centros, Rīgas domes pateicības pasākumā kanapē maizīšu vietā pasūtījām burgerus. Tagad to mēģina pasniegt medijiem kā skandālu. Zeme, atveries, kā vēl mēģinās ieriebt? Būtu labāk strādājuši,

pauž Staķis.

Arī "Tvitertautai" ir ko sacīt:

Raivo: "Mārtiņ, turies. Vēl dauzi ries un mēģinās iekost."

Mārtiņš: "A ir par ko satraukties? Es labprāt uzzinātu kurš kādus roltonus par nodokļu maksātāju naudu Rīgas ratsnamā ēdis. Tam tak visam būtu jābūt atklātam."

Kaspars: "Tas tikai nozīmē, ka nepietiek ar to visu pārējo nepatiesību. Citādi jau nekasītos klāt burgeriem."

Aiga: "Un jūs negribējāt mazliet pastrādāt, kamēr bijāt amatā, vai Knoki neļāva? Man nav ne jausmas, kas un kādēļ notiek, bet jūsu privātais narcisms tagad kā noprotu traucē arī izveidot valdību. Kāds ir darbību mērķis? Teātris teātra dēļ? Dzīve ir pārāk īsa tik sliktam teātrim."

Citi

Paša meita Madara Straume bija pēdējais cilvēks, ar ko kontaktējās kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume, kurš 10. jūlija rītā izlēma izbeigt dzīvi, metoties zem vilciena, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Viņš aizgāja no mājām neatvadījies" izdevumā "Kas Jauns".