Pusis meklē meiteni, ar kuru "bučojies pie Brīvības pieminekļa ap 13.15"

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Pirmdien desmitiem tūkstoši cilvēku pie Brīvības pieminekļa Rīgā ar skaļām ovācijām sagaidīja Latvijas hokeja izlasi, kas aizvadītajā pasaules čempionātā izcīnīja bronzas medaļas.

Teritorija ap pieminekli bija cilvēku pārpildīta, tāpat cilvēku pārpildītas bija apkārtējās ielas un tuvējie laukumi. Cilvēku plūsma bija paralizējusi Brīvības laukuma apkārtnes ielas, jau sākot no Centrālās stacijas, Vērmanes dārza un citos virzienos. Arī sabiedriskais transports bija cilvēku pilns.

Ja var ticēt ierakstam (daļa komentētāju gan norāda uz neticības momentu), hokejistu sagaidīšanas pasākumā dzimušas pat fanu savstarpējas simpātijas. Tiesa, meklētās meitenes apraksts ļoti visparīgs.

"Meklēju meiteni, ar kuru bučojos pie Brīvības pieminekļa ap 13.15, viņai bija brūni mati, latviete tetovējums un sarkana Latvijas hokeja izlases forma," raksta Edgars.

Kristaps: tik izsmeļoša info! Ka noteikti atradīsies! Reti kam bija mugurā sarkanbalto krāsu krekli

Skalbe: Zaudēji iemetienā. Ko nu vairs. Vajadzēja reaģēt uzreiz

Hanz: Good joke, Pēc šāda apraksta simtiem

Monta: Uzmanies, ka nepiesakās Edvards Smiltēns

BlackPeter: Apraksts arī iespārda. 13.15 Latviete ar hokeja formu pie pieminekļa

Citi

Paša meita Madara Straume bija pēdējais cilvēks, ar ko kontaktējās kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume, kurš 10. jūlija rītā izlēma izbeigt dzīvi, metoties zem vilciena, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Viņš aizgāja no mājām neatvadījies" izdevumā "Kas Jauns".