Šūmēšanās tviterī: Vai uz magnētisko rezonansi galvai jāstāv rindā 14 mēneši?

© Pixabay

Nav noslēpums, ka rindas pie ārstiem uz valsts apmaksātu vizīti ir garas - pie dažiem speciālistiem rindu garums ir nedeļa vai nedaudz ilgāk, pie citiem - meneši.

Vietnē "Twitter" par ribdām pie ārstiem aizsākusies diskusija.

"Rinda uz magnētisko rezonansi galvai par valsts kvotām ir 14(!!) mēneši. 300eur un easy +/- uzreiz. Nav naudas = RIP," secina Davis.

Kristiāna: man jātaisa decembrī,laikam jāpiesakās tagad

Gunta: Iesaku izmantot platformu http://epoliklinika.lv. Tur parāda visus tuvākos brīvos laikus pie nepieciešamā speciālista vai uz izmeklējumu. Izmantojot to, esmu tikusi uz MR arī nākamajā dienā.

Pārsla: Vēl var atsist galvu un nonākt stacionārā. Nu, man vismaz Rēzeknē uztaisīja pa 16 EUR, kad tur nonācu. Bet tā bija krimināltrauma, visi gribēja atrakstīties, ka izdarījuši maksimumu.

Dina: Es pagājušonedēļ apzvanīju visas vietas un (galvai) par valsts līdzekļiem tiku uz jūniju.

Vi: Jāpierakstās kad tiek atvērtas rindas. Bet skarbi. Es ap 2-3 mēnešiem gaidiju. Bet iepriekš pa naudu nedelas laikā tiku. ARSĀ

GuPuu: Realitāte. Skarbi, bet tā ir.

Malvii: Jaaa šis gruzī. Man vajadzeja asap magnētisko ceļiem… labu summu noliku lai tiktu uzreiz. Sapigi pat bija tādu ciparu likt

Citi

Paša meita Madara Straume bija pēdējais cilvēks, ar ko kontaktējās kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume, kurš 10. jūlija rītā izlēma izbeigt dzīvi, metoties zem vilciena, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Viņš aizgāja no mājām neatvadījies" izdevumā "Kas Jauns".