Cilvēki sajūsmā par kādu PMLP darbinieci

© F64

Vairumā Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (turpmāk – Pārvaldes) nodaļu būtiski samazinājušās rindas uz personu apliecinošu dokumentu – pases un personas apliecības jeb eID kartes – noformēšanu un saņemšanu, apgalvo pati pārvalde. Taču rindas nav izskaustas pavisam un sanāk tajās pavadīt pat vairākas stundas. Taču omu gaidīšanas laikā var uzlabot atsaucīgi un izpalīdzīgi PMLP darbinieki. Par kādu no darbinecēm šoreiz arī stāsts.

"Šodien divas stundas sajūsminājos par PMLP Rīgas 3.daļas info biroja dāmu - tāds spridzeklis visus viņa nokoordinē, visus nokonsultē, un kādā brīdī iznāk gaidīšanas zālē un skaļi apjautājas - Nu? Kā jūtamies? Uzmundrinām cits citu, kafijas automāts ir tur!... riktīgi forša," lasāms vietnē "Twitter".

Maija: Cilvēks savā vietā!

Puslabs: Jā, šo kundzi esmu ievērojis

Žoržs: Ja, tā ir brīnišķīga dāma

Veners: jā, viņa mani aši nosūtīja uz Daugavpils ielu, jo tur paspēšot vēl 20 min laikā visu uztaisīt (pēc nedēļas bija jābrauc uz ), tieši tobrīd esot maza rinda. Pateica tikai - davai, lido, lai veicas! Un tiešām - aizbraucu, paspēju, un 3 dienu laikā doķi gatavi. paldies!

Citi

Vairāki Latvijā populāri alus ražotāju zīmoli patērētājiem neatklāj informāciju, kur miestiņš ražots. Visbiežāk tas gan tiek brūvēts ārpus mūsu valsts robežām – Lietuvā un Igaunijā, vēsta "Bez tabu".