Cīņa par taisnību: nikns lauksaimnieks atjautīgā veidā "aizbiedē" no sava īpašuma likumpārkāpējus

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Kāds Horvātijas lauksaimnieks pamanīja nepatīkamu tendenci, arvien biežāk viņa īpašumā neatļauti cilvēki sāka novietot savas automašīnas. Lai izvairītos no tā, lauksaimnieks izdomāja unikālu veidu, kā "aizbaidīt" nelūgtos viesus, vēsta "The Sun".

Kā izrādās, tad blakus Davao Bedekoviča īpašumam regulāri norisinās krāmu tirgus, kuru apmeklē liels skaits cilvēku.

Davao min, ka viņš vairākkārt ir brīdinājis tirgus apmeklētājus, lai viņi nenovieto savas automašīnas uz viņa zemes. Tomēr viņa aicinājumi netika ņemti vērā.

Tieši tajā brīdi vīrietis nāca klajā ar interesantu ideju. Viņš talkā ņēma arklu un apkārt uz viņa zemes novietotajām automašīnām izraka tranšejas.

Pateicoties izraktajām bedrēm, automašīnu īpašnieki nespēja izkļūt no vīrieša īpašuma. Automašīnu īpašnieki, protams, bija sašutuši un dusmīgi, kad centās nesekmīgi pamest dubļaino lauku.

Aizkaitinātie automašīnu īpašnieki uz notikuma vietu izauca policiju. Tomēr par spīti viņu iebildumiem, policija nostājās zemes īpašnieka pusē, jo tur nebija dota atļauja novietot auto.

Auto īpašniekiem nācās pašiem saviem spēkiem meklēt risinājumu, kā izkļūt no dubļainā lauka.

Citi

Sergejs Šoigu, sniedzot interviju Krievijas medijiem, sadusmoja un pat šokēja krievus ar negaidītu paziņojumu. Komentējot pašreizējo situāciju karā ar Ukrainu, bijušais Krievijas Aizsardzības ministrijas vadītājs, tagadējais Drošības padomes sekretārs, kā raksta ukraiņu medijs "Prozoro", "izkliedza kārtējo murgu porciju, kam ar realitāti maz sakara".

Svarīgākais