Skandāls Igaunijā: "Neticami, ka šis izvirtulis ir praktizējis uzmākšanos ceturtdaļgadsimtu"

© Pixabay

Igauniju pāršalcis skandāls, kad 19 gadus vecā Katarina sociālajos tīklos dalījusies ar šokējošu atgadījumu, kas notika darba intervijas laikā ar uzņēmēju Margusu Valdesu, raksta "Postimees".

Katarina teica, ka pieteikusies personīgā asistenta vakancei, darba intervijā viņai prasīts defilēt Valdesa priekšā ar augstiem papēžiem un ka Valdess viņai pieskāries. Katarina apgalvo, ka saņēmusi arī dīvainu konfidencialitātes līgumu, kas paredzēja dzimumaktu pēc darba devēja lūguma, uzturēšanos tajā pašā viesnīcas numurā komandējumos, kā arī alkohola lietošanu.

Pēc jaunās sievietes atzīšanās desmitiem sieviešu sāka dalīties arī ar saviem pieredzes stāstiem. Nekustamo īpašumu uzņēmējs uzvedies uzmācīgi un neadekvāti gan darba intervijās, gan darbinieču priekšā.

"Viņš visu pateica ļoti konkrēti," raidījumā "Kuuuurija" stāsta Katarina.

Piemēram, kāda 53 gadus veca sieviete "Kuururijai" rakstīja, ka viņai bijusi tikšanās ar Valdesu jau pirms 25 gadiem. "Neticami, ka šis izvirtulis ir praktizējis šādu uzmākšanos ceturtdaļgadsimtu," viņa rakstīja.

Bet Liina sacīja, ka vīrietis ir neprognozējams. "Man šķita, ka viņš ir pilnībā spējīgs uz fizisku vardarbību. Ikviens, kurš ar viņu saskārās, varēja sajust viņa vardarbīgo dabu".

Citi

Paša meita Madara Straume bija pēdējais cilvēks, ar ko kontaktējās kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume, kurš 10. jūlija rītā izlēma izbeigt dzīvi, metoties zem vilciena, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Viņš aizgāja no mājām neatvadījies" izdevumā "Kas Jauns".