ASV policijas iecirknis pārvērtās par svingeru klubu, seši policisti zaudē darbu

© Freepik

Skandāls noticis nelielā policijas iecirknī ASV Tenesī štatā, policisti atstādināti no amata par savstarpēju seksu, tostarp dienesta pienākumu pildīšanas laikā, raksta portāls "DailyMail".

Sieviete un septiņi vīrieši sūtījuši viens otram kailbildes, notikušas seksa ballītes baseinā, viesnīcas numuriņos un uz laivas. Bijis arī orālais sekss policijas ēkā un iekšējā sporta zālē.

Notikušais nācis gaismā, kad par to uzzinājis pilsētas mērs. Pēc izmeklēšanas darbu zaudējuši seši policijas darbinieki.

Kolēģi par iesaistīto sievieti Meganu Holu neko labu nav stāstījuši. Viņa, atrodoties laulībā, tikusies ar citiem vīriešiem, aizrāvusies ar alkoholu, kā arī to lietojusi arī patruļmašīnā. Ģimenes svētkos ar bērniem viņa atkailinājusies un dežūras laikā ar ieroci spēlēja krievu ruleti.

Policijas priekšnieks Čips Deiviss apgalvoja, ka "situāciju ir sarežģīta". Tomēr viņš vēlējās precizēt, ka "dažu cilvēku rīcība nepārstāv šo nodaļu kopumā". Joprojām ir pietiekami daudz darbinieku, lai nodrošinātu drošību 35 000 iedzīvotāju pilsētā.

Svarīgākais