Sieviete pēc teju 55 gadiem atgūst nozaudēto maku; neticami, ko viņa tajā atrada

© pexels.com

Bieži vien pazaudējot dažādas lietas, mēs neticām, ka reiz spēsim tās atkal atgūt. Kādai sievietei no ASV neticamā kārtā izdevies atgūt pirms teju 55 gadiem pazaudēto maku, vēsta medijs "UPI".

Šarona Deija no Rietumvirdžīnijas bija pārsteigta, kad ar viņu sazinājās nepazīstami cilvēki, sakot, ka ir atraduši viņas sen nozaudēto maku.

Kā izrādās, tad pirms 54 gadiem, 1968. gadā, sieviete bija devusies uz balli savā vidusskolā.

Būdama 16 gadus veca viņa nejauši pazaudēja savu maku. Lai arī nemitīgie centieni to atrast bija veltīgi, pēc 54 gadiem viņa saņēma ziņu, ka maks beidzot uzradies.

Izrādās, ka visus šos gadus maks atradās skolā. Atgūstot atpakaļ savu maku, viņa konstatēja, ka no tā nekas nav pazudis. Makā vēl joprojām atradās vairākas viņai dārgas fotogrāfijas, sociālā apdrošināšanas karte.

Skola tika slēgta 2019. gadā. Pagājušajā gadā tika uzsākta ēkas renovācija. Veicot remontdarbus, strādnieki cauruļvadā atrada ne tikai Šaronas pazaudēto maku, bet arī citas lietas, piemēram, dažādas pasākumu biļetes.

Citi

Paša meita Madara Straume bija pēdējais cilvēks, ar ko kontaktējās kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume, kurš 10. jūlija rītā izlēma izbeigt dzīvi, metoties zem vilciena, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Viņš aizgāja no mājām neatvadījies" izdevumā "Kas Jauns".