"Pretīgi no sirds", cilvēki sašutuši par Krievijas vēstniecības izgaismojumu

© Ekrānuzņēmums / Twitter

"Jo sliktāk viņiem iet frontē, jo nekaunīgāki paliek demokrātiskās valstīs" , Twitter lietotāji dalās pārdomās par izgaismoto Krievijas vēstniecību.

Mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji apspriež Krievijas vēstniecības izgaismoto logu, kas neatstāj vienaldzīgus garāmgājējus.

"Bija jauks vakars līdz šito mēslu ieraudzīju. 10 miljoni ukraiņu dzīvo bez elektrības viņu dēļ, bet šie ar savām lampām. Pretīgi no sirds," raksta soctīklos.

Citi "Twitter" lietotāji komentē:

Anonīms: "Būs labi! Jo sliktāk viņiem iet frontē, jo nekaunīgāki paliek demokrātiskās valstīs. Krieviem ir izmisums, tapēc provocē. Gluži kā Islāma valsts."

Eduards: "Tur vajadzētu kādu molotova kokču uzmest smukumam."

Edgars: "Pretlikumīga rīcība. Nav ziņots, ja jau nav novākts. Bet uzmundrinājums nāk no tiem, kas joprojām turpina sarunas laikā pāriet uz krievu valodu. "

Janis: "Krievijas vēstniecība nemāk soladirizēties ar Latviju. Tad , lai maksā par patērēto elektrību divkārš. Latvijai tā nauda ļoti vajadzīga, lai var izlietot svarīgiem mērķiem!"

Anonīms: "Vai jau parakstījies https://manabalss.lv/tumsa-dzimst-gaisma-par-elektroenergijas-atslegsanu-krievijas-vestniecibai-latvija/show… ? Ja nē nu tad ir pēdējais laiks"

Anonīms: "Katru rītu braucu un vakaru braucu šim garām un katru reizi ievemju mutē."

Ronijs: "Ik pa laikam arī sanāk braukt garām, nesaprotu, kāpēc tur vienmēr ir vismaz viena policijas mašīna ar bākugunīm, diezgan pretīgi.. un bēdīgi, ka valsts ļauj šādi ņirgāties."