Reizenbergs sašutis par redzēto Rīgas Centrāltirgū

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Latvijā pazīstamais bārmenis un uzņēmējs Andris Reizenbergs mikroblogošana vietnē "Twitter" dalījies ar sašutma pilnu ierakstu, paužot neizpratni, kas noticis ar Rīgas Centrāltirgu.

Bārmenis "Twitter" dalījies ar vairāk fotogrāfijām, kuras uzņemtas ārpus Rīgas Centrāltirgus telpām.

Ierasti arī vēsajā gada laikā ārpus tirgus telpām bija vērojami neskaitami daudz tirgotāju un apmeklētāju, taču šobrīd tur ir "tukšums".

"Kas noticis ar Rīgas Centrāltirgu? Ļoti žēl skatīties, maz tirgotāju palicis, apmeklētāji arī. Atceros, ka kādreiz katru dienu gāju iepirkties, tagad skumji, bet cerams, ka situācija mainīsies."

Vairāki "Twitter" lietotāji norāda, ka tirgotāju trūkums, visticamākais, ir saistīts ar aukstajiem laika apstākļiem. Tikmēr citi atzīst, ka Rīgas Centrāltirgu ir izkonkurējuši citi līdzi tirgi, piemēram, Āgenskalna tirgus.

Citi

Sergejs Šoigu, sniedzot interviju Krievijas medijiem, sadusmoja un pat šokēja krievus ar negaidītu paziņojumu. Komentējot pašreizējo situāciju karā ar Ukrainu, bijušais Krievijas Aizsardzības ministrijas vadītājs, tagadējais Drošības padomes sekretārs, kā raksta ukraiņu medijs "Prozoro", "izkliedza kārtējo murgu porciju, kam ar realitāti maz sakara".

Svarīgākais