"Bīstami!" Liepnieks prognozē lielas pārmaiņas Krievijā

© F64

Politisko notikumu apskatnieks, sabiedrisko attiecību speciālists Jurģis Liepnieks mikroblogošanas vietnē Twitter izteicies par pašreizējo politisko situāciju Krievijā.

Kā raksta Liepnieks, pēdējās dienās viņš novērojis, ka Putina režīms un iekšpolitiskā situācija Krievijā nav stabila. Pēc viņa domām, ir iespējamas lielas pārmaiņas.

"Pēdējās dienās, manuprāt, var sākt saskatīt pazīmes, ka Putina režīms un iekšpolitiskā situācija Krievijā nav ne tik stabila, nedz arī tik bezcerīga, kā likās vēl dažus mēnešus atpakaļ Tuvojamies lieliem, vēsturiskiem notikumiem. Cerīgi, bet arī bīstami," viņš raksta.

Liepnieks uzskata, ka ir pazīmes, kas liecina par politiskā režīma maiņu Krievijā.

"Man ir nācies dzīvē kompetentā, starptautiskā komandā padziļināti pētīt un nodarboties ar autoritāru režīmu stabilitātes jautājumiem... es domāju... ir pazīmes."

Tikmēr komentāros arī citi Twitter lietotāji ir līdzīgās domās ar Liepnieku.

"Ja jau divi apgabalu deputāti prasa Putina demisiju un apvaino valsts nodevībā, tas kaut ko nozīmē. Pie tam baumo, ka karaspēks uz Balašihu aizsūtīts, laikam kaut ko gaida."

"Es lieku uz lielu pilsoņu karu Krievijā, republikas ar resursiem naftu, gāzi, gribēs atdalīties, jo negribēs dalīties ar Maskavu. Tāpat visādi monarhisti kā Girkins vēlēsies atjaunot Krievijas impēriju. Viss iet uz 1917 gadu. Katrā ziņā Putins ieies vēsturē un viņu atcerēsies."

"Principā valsts izzagšana un pārdalīšana. Kā budistiem- jāļauj tam notikt, pacietīgi vērojot vismaz 10 gadus haosa."