Krievijas ārlietu ministrs Lavrovs komentējis baumas par Putina slimību

© SCANPIX

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs sacījis, ka "saprātīgi cilvēki" nesaskata Krievijas prezidenta Vladimira Putina slimības pazīmes, atsaucoties uz franču telekanālu TF1, raksta pravda.com.ua.

"Prezidents Putins katru dienu parādās sabiedrībā. Jūs varat skatīties uz viņu ekrānos un klausīties viņa runas. Es nedomāju, ka saprātīgi cilvēki var saskatīt šajā cilvēkā kādas slimības vai nespēka pazīmes," sacījis Lavrovs.

Pravda.com.ua atgādina, ka aprīlī pētnieciskie žurnālisti ziņoja par Krievijas prezidenta Vladimira Putina pavadošo svītu. Proti, to, ka ceļojumos Putina pavadīja ducis ārstu, tostarp onkologs Jevgēņijs Seļivanovs, kurš specializējas vairogdziedzera problēmās.
Maija sākumā britu tabloīds "The Sun" rakstīja, ka 69 gadus vecais Putins tiek gatavots operācijai un it kā uz operācijas un rehabilitācijas laiku Putins varu nodos Krievijas Drošības padomes sekretāram Nikolajam Patruševam.
Ukrainas militārās izlūkošanas vadītājs Kirils Budanovs sacīja, ka Vladimirs Putins ir smagi slims ar vēzi un Krievijā var notikt apvērsums.