"Redzu milzīgu vēlmi pēc iespējas straujāk bērnus ievest šajā transbērnu telpā", transseksuālisma pionieris kritizē savu kopienu

© Ekrānuzņēmums

Tā dēvētais transseksuālisma pionieris un cilvēktiesību aktīvists Baks Angels kritizē mūsdienu transaktīvistus un apgalvo, ka bērni saskaras ar sistemātisku ideoloģisku apstrādi, ziņo portāls "Fox news".

Baks Angels, 59 gadus vecs, viņš savu dzimumu nepieņēma, sevi identificējot kā "transseksuālu vīrieti".

"Tagad mums ir transpersona bez dzimuma disforijas,tas nozīmē, ka nav nepieciešama garīgās veselības aprūpe, pašidentifikācija, apstiprinājuma terapija," intervijā Fox News sacīja Angels, kurš apgalvo, ka ir "liels garīgās veselības aprūpes aizstāvis".

"Es esmu vecākais kopienā, kuru palīdzēju izveidot," intervijā sacīja Angels, kurš sacīja, ka ir saskāries ar nopietnu pretestību. "Tagad man saka, ka esmu vecs un vecmodīgs. Mūsu kopiena pieviļ mūsu kopienu," viņš piebilda. "Mēs neesam mīloši un nerūpējamies. Mēs esam dīvaini."

"Es redzu milzīgu vēlmi pēc iespējas straujāk bērnus ievest šajā transbērnu telpā, liekot viņiem lietot pubertātes bloķētājus. Es personīgi uzskatu, ka pubertātes bloķēšana varētu būt postoša," Angels sacīja.

Pubertātes blokatori ir farmaceitiskie līdzekļi, lai novērstu bērnu dzimuma attīstību. Ja bērns nolemj pāriet citā dzimumā, viņam var dot hormonus, lai tie attīstītos kā vēlamais dzimums, tiem var būt ilgstošas ​​blakusparādības, tostarp kaulu retināšanās. Pētījumi liecina, ka pusaudži, kuri lieto hormonu terapiju, var kļūt neauglīgi.

Turklāt Angels uzsvēra, ka terapija ir būtiska pārejas sastāvdaļa. Viņš teica, ka ārstiem nevajadzētu vienkārši apstiprināt bērna pašidentificēšanos kā transpersonai.

"Ja bērns saka, ka ir transpersona, viņš ir transpersona — ak, bērns saka, ka viņš ir zilonis, viņš ir zilonis? Vai jūs jokojat? Cik tas ir smieklīgi," intervijā Fox News sacīja Angels.

"Es kā vecākais šajā kopienā redzu kaut ko tādu, kas nav pareizi," viņš teica. "Tas kaitē ne tikai sabiedrībai, bet arī daudziem cilvēkiem, kuriem nekad nevajadzētu atrasties šajā kustībā."

Citi

Paša meita Madara Straume bija pēdējais cilvēks, ar ko kontaktējās kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume, kurš 10. jūlija rītā izlēma izbeigt dzīvi, metoties zem vilciena, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Viņš aizgāja no mājām neatvadījies" izdevumā "Kas Jauns".