Komentāri: "Kur ir Valsts policija?!!" Iedzīvotāji pikti par Ždanokas plivināšanos ar sarkaniem karogiem Lucavsalā

Anda Dreimane

Jā...Aivi Vasiļevski par vakcīnu runām ieliek cietumā ,bet te aizstāvot agresorus un mūsdienu pirātus ,nemaz policija nesteidzas...vai nav dīvaini?...tā vien izskatās ,ka speciāli tiek darīts ,lai naidu kurinātu....un tur jau rīkojumi nāk no augšas?...vara tā kā ?..pilda saimnieku komandas?....re re..kā te notiek !!!???..NEUZĶERAMIES NECEPJAMIES...nevaidojam negatīvo ..lai tie tumšie sprāgst badā bez negatīvām enerģijam ...Ždanoka gādā par tumsas maltīti ..?

2.mai 2022 Atbildēt
Armands Armands

Ne jau Aivi par vakcīnām aizturēja, bet par viņu atbalstu un attaisnošanu Krievijas agresijai pret Ukrainu. Tā kā Aivis un ždanoka ir no vienas laivas, tikai katrs savā galā.

3.mai 2022 Atbildēt
the old one

Ja sākumā domajām, ka tie urlas nomierināsies un sapratīs kur dzīvo kādā valstī un kāda ir tās likumdošanas, tad pa šiem gadiem, ārprats, jau 30 !!!, viss drīzāk iet uz otru pusi, latviešiem "kakaa" uz galvas un mums tas japacieš, ka tavu māti :)) Tik tiešām, kur drošības dienesti, kur valsts vara un amatpersonas!? Brīžiem tā vien šķiet, ka ir velme, lai tauta iet un ar sekumiem un trizuļiem tos urlas dzen māmuļā Daugavā, nudien, ta vien šķiet :)))

2.mai 2022 Atbildēt

Komentēt