FOTO: Vācijā krievu kopienas atbalsta Krievijas iebrukumu un apzīmē baznīcu

© Ekrānuzņēmums

Vācijas pilsētās norisinājušies vairākas krievu kopienas akcijas, atbalstot Krievijas iebrukumu, ka arī Vircburgā uz protestantu baznīcas sienas uzpūsts "Z" simbols, vēsta portāls "Der spiegel".

Nezināmi cilvēki Vircburgā uz protestantu baznīcas sienas uzpūtuši "Z" simbolu, kas ir Putina agresijas atbalstītaju simbols, par tā izmantošanu Vācijā var būt sods, raksta "Der spiegel".

Evaņģēliskās Ģetzemanes baznīcas īpašuma sienas piecās vietās redzams "Z" simbols. Par to pirmdien paziņoja policija. Saskaņā ar pašreizējo izmeklēšanas statusu noziegums noticis laikā no sestdienas vakara līdz svētdienas rītam.

Ekrānuzņēmums

Arī citās Vācijas pilsētās norisinājušies Krievijas agresijas atbalsta pasākumi, kuros cilvēki izgājuši ielās ar Krievijas karogiem, dziedājuši dziesmas un izklieguši saukļus.

Citi

Sergejs Šoigu, sniedzot interviju Krievijas medijiem, sadusmoja un pat šokēja krievus ar negaidītu paziņojumu. Komentējot pašreizējo situāciju karā ar Ukrainu, bijušais Krievijas Aizsardzības ministrijas vadītājs, tagadējais Drošības padomes sekretārs, kā raksta ukraiņu medijs "Prozoro", "izkliedza kārtējo murgu porciju, kam ar realitāti maz sakara".

Svarīgākais