Komentāri: Latvijas mediķe atklāj, cik smagi patiesībā bērni slimo ar Covid-19

Ivars Ozolkalns

Kopš kura laika viņa ir ārste?

9.feb 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish

Tas lai skaneetu!-tomeer aarsts teica!-es aarstus gan nerespekteeju,tie ir farmas menedzeri lielaaka dalja! Ir izneemumi,kas ir tieshaam aarsti!

9.feb 2022 Atbildēt
Ivars Ozolkalns atbilde Vitalij Nartish

Ja viņu par ārsti ir nosaukuši žurnālisti, tad tas ir viņu iztēles auglis, bet, ja pati nosaukusies tā, tad viņai ir vai nu personības dubultošanās vai kāda cita mentāla slimība, jo, kā zināms, tad medmāsa un ārsti ir dve boļsije razņici!

9.feb 2022 Atbildēt
Kristiāna

Covid-19 testa ierīces izstrādātas, lai parādītu Covid-19 pozitīvu, lai sabiedrība pieņemtu vakcīnu pēc iespējas ātrāk! Ar drakoniskiem likumiem, lai rādītu bailes un ietekmētu cilvēkus piespiedu kārtā vakcinēties! Viss ir vērsts uz imūnsistēmu, lai ar vakcīnas palīdzību novājinātu imūnsistēmu! Tie, kas būs pieņēmuši pirmo devu, būs spiesti uz otro devu! 3 fāzi SARS/HIV/MERS izlaidīs kā bioloģisko ieroci, daudz cilvēku nomirs. Vakcinētie ies karā ar tiem, kuri vakcīnu nav pieņēmuši! Būs anarhija no visām pusēm. Biljonāri grib būt biljonāri un miljonāri, grib palikt miljonāri, jo labāk ir iznīcināt cilvēkus, nekā tērēt naudu cilvēkiem! Tos, kam ir hroniskas slimības un onkoloģiskas slimības, vajadzētu likvidēt ātrāk, lai nezaudētu naudu no valsts budžeta! Tas ir plāns no JAUNĀS PASAULES KĀRTĪBAS! Un 5G starojums ietekmēs vakcinēto imūnsistēmu!

9.feb 2022 Atbildēt
Māra Biķerniece

Kristian, lūdzu sazinies ar mani. Ir svarīgi ko zināt😀

10.feb 2022 Atbildēt
Ilze

Viņa strādā slimnīcā un redz tikai tos bērnus, kas slimo smagi. Tas ir mazāk par 1% no visiem bērniem, kas slimo ar kovidu. Pārējos 99%, kas slimo viegli, jau viņa neredz. Viņai ir profesionālās vides dēļ izkropļots priekšstats par patieso realitāti.

10.feb 2022 Atbildēt
Ilze

Turklāt šī persona NAV ĀRSTE. Viņa ir medmāsa. Vēl tik trūka, ka sanitāri arī sāks twitterī uzdoties par dižiem ekspertiem un mediji, pārpublicējot viņu twittera histērijas, sauks arī sanitārus par ārstiem.

10.feb 2022 Atbildēt
Zane Zalgaucka

Mani pieci bērni arī saslima ar covidu, ko apstiprināja labaratorija. Slimošana kā parastas iesnas ar klepu un nelielu temperatūru. Neuzskatu, ka veselie bērni būtu jāvakcinē. Lai vakcinē savus bērnus tie vecēki, kuri uzkata, ka viņu bērni ir vāji pret slimībām. Bet lai valdība liek mierā manus bērnus un manu ģimeni- mēs tiekam galā ar šo slimību!!!!!

10.feb 2022 Atbildēt
Andris Bērziņš

Man bērni 2x slimoja un viegli.

10.feb 2022 Atbildēt
ekels

Nedirs miskaste! Nekas tiem sīčiem nav! Es skolā strādāju, un labi to visu redzu!

10.feb 2022 Atbildēt

Komentēt