"Twitter" par kritiku “covidpolitikai” slēdz ievērojama zinātnieka kontu

© techstartups.com

"Twitter" izdzēsis covid-19 kritiķa, medicīnas zinātņu doktora Roberta Melouna profilu. Melouns pazīstams kā viens no līdzautoriem mRNA vakcīnu tehnoloģijai, ko plaši izmanto pašreizējā vakcīnu izstrādē.

Medicīnas zinātņu doktors Roberts Melouns, kurš pazīstams kā viens no līdzautoriem mRNA vakcīnu tehnoloģijai, ko plaši izmanto pašreizējā vakcīnu izstrādē, savā mikroblogošanas vietnes "Twitter" vietnes profilā regulāri dalījies ar kritiku pret obligāto vakcinēšanu, vakcināciju pandēmijas laikā un citām saistītām tēmām.

Nu jau vairākas dienas minētais konts ir slēgts, ar norādi, ka tikuši pārkāpti vietnes kopienas politikas nosacījumi.

Jāpiebilst, ka minētais konts bija ļoti populārs, un pēdējo ierakstu, pēc kura konts tika slēgts, paspējuši atzīmēt ar “Patīk” vairāk kā 7000 sekotāju.

Simtiem sekotāju dalījušies ar pēdējā ieraksta ekrānšāviņu, norādot, ka tieši tā saturs - norāde uz Pfizer vakcīnu neefektivitāti un blaknēm - ir patiesais konta slēgšanas iemesls.

twitter.com

Citi

Paša meita Madara Straume bija pēdējais cilvēks, ar ko kontaktējās kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume, kurš 10. jūlija rītā izlēma izbeigt dzīvi, metoties zem vilciena, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Viņš aizgāja no mājām neatvadījies" izdevumā "Kas Jauns".