Komentāri: Iespējams, jau nākamnedēļ tūkstoši Latvijas iedzīvotāju zaudēs darbu

Dzintis

Nebrīnīšos ,ka drīzumā tauta ņems ieročus rokā.Pederastu vara ir jā....ž !!!!!!

8.dec 2021 Atbildēt
Vadims Kislovs

Latvietis ? Ieročus ? Da beidz - 30 gadus mūs drāž un drāzīs jo Atmoda bij VDK projekts kad tovarišči kluva par kungiem . Ir jāmaina vēlēšanu sistēma pirms tam panākot Briseles auditu visām Latvijas ministrijām nosēdinot pašreizējos ministrus un nārām kā biedinājumu nākamiem .

8.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Vadims Kislovs

Milzīga daļa strādā bez darba līguma .Te rakstīts,ka meža darbiniekiem jāpotējas.DDDD.Oi,hohma,meža darbos 90 % strādājuši vienmēr ir nelegāli.DDDD.Gateros in celtniecības uzņēmumos tas pats.Biju vienā firmā pa celtniecības līnijai,visi nelegālie gandrīz bez darba līguma ,katrā iestādē viņiem savs cilvēks uzpirkts un pirms brauc kāda pārbaude jau atskan zvans un nelegālie nozūd.Daudzās iestādēs darba līgumu gribēdams neizlūgsies.DDD

8.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Es esmu gatavs ņemt,zaudēt vairs nav ko...

8.dec 2021 Atbildēt
Ivars Igaunis atbilde Dzintis

Ko blēj āzi?

8.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Latvieshi!???????-nekad nenoticeeshu!!!!!

8.dec 2021 Atbildēt
Uldis Bērziņš atbilde Vadims Kislovs

Ja tu nezināji,Latviešī ir bijuši ir un būs vieni no labākajiem karotājiem pasaulē, paskaties vēsturi un tad muldi...

8.dec 2021 Atbildēt
Uldis Bērziņš atbilde Vadims Kislovs

Vēl viens vēsturi nezin... Vot krievi toč nav karotāji..

8.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Ivars Igaunis

no āža dzirdu

8.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish atbilde Uldis Bērziņš

Paskatijos Uldi veesturi-2 pasaules karsh-Ulmanis atdeva Latviju,Barikaades 90-s -uzdaavinaata briiviiba!!!! Par kurshiem un viduslaikiem vari nestaastiit-taa nebija Latvija!!!! Un es runaaju par tautu,neviss par daziem cilveekiem!!!!

8.dec 2021 Atbildēt
Vidutis Venckus atbilde Vadims Kislovs

Tieši tā

9.dec 2021 Atbildēt
Raimo Zu atbilde Vadims Kislovs

800 gadus negribēji teikt????😅

9.dec 2021 Atbildēt
Jānis atbilde Uldis Bērziņš

Tas,ka ir bijuši,tur Tev taisnība..

9.dec 2021 Atbildēt
Santa atbilde Uldis Bērziņš

Tiešām ??? No kuras puses ??? Vai tad, ka nobody pat savējo par savu dzīvību ???

Krievi ja nebūtu karotāji, nebūtu Lielākā valsts Pasaulē un Visi Eiropieši zobus tik netrītu ap viņiem. A kas ir latvietis, neapcainojies "brāl" dzejolīši un t.dejas, tas viss ko măkam. No karotājiem tur smakas nav kā tikai reņğu dveselīte. Diemžēl, bet jāatzīt.

P.S. Es vnm skatoa uz taisnību, lai cik nepatīkami nebūtu .

9.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Kariņš jau paliek ne tikai smieklīgs, bet arī nožēlojams. Kāpēc būtu jāvakcinējas darbiniekam, kas pilnībā attālināti strādā? Tāds kā pamuļķis kopā ar to Pavļuku.

8.dec 2021 Atbildēt
Aldis Lindenbergs

Tāpēc lai piespiedu kārtā visiem sadzīt iekšā to draņķi

8.dec 2021 Atbildēt
antivate

Nekā tamlīdzīga. Ja tie abi izdzimteņi būtu privātpersonas un publiski visiem rādītu plikas dirsas, tad būtu smieklīgi. Šodien tie ir valsts ekonomikas un cilvēku bendes, kas iedomājušies, ka drīkst sodīt ievērojamu sabiedrības daļu, kaut gan paši sen ir pelnījuši barot tārpus.

8.dec 2021 Atbildēt
Vidutis Venckus atbilde antivate

Tieši tā

9.dec 2021 Atbildēt
Jānis

Loģiku nemeklē,nu ,jau labu laiku,tāda vairāk nepastāv

9.dec 2021 Atbildēt
manC no laukiem

...tātad es kā nenopotētais zemnieks, no 15. datuma vairs nevarēšu rūcināt traktoru un aizvest ikdienas siena rulli saviem lopiem otrpus ceļa... ko es neesmu dzirdējis ? - vai valdība ir pieņēmusi lēmumu, kas tos tagad baros?... lūgtum skaidrojumu studijā!...

9.dec 2021 Atbildēt
Ojārs

Tas labi - radīsies iespējas atrast darbu!

8.dec 2021 Atbildēt
Normunds Grostins

Lai valdošie deģenerāti kaut vai pakaras - vai lai tauta viņus pakar, arī pietiekami reāls scenārijs - bet personiski es nevakcinēšos ar šādiem mēsliem, kas izraisījuši daudzu cilvēku nāvi un vēl lielākam skaitam kaitējuši veselībai.

8.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Bēdīgi. Izskatās ka augšām jumts aizbraucis. Pat mežstrādnieks kļuvis par draudu. Jančuk, dzirdēji !!!

8.dec 2021 Atbildēt
Vidutis Venckus

Drīz jau arī bez kājām, rokām, un galvas arī būs bīstams.

9.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Visi jūs, "antivakceri"- Covidfani/ covidioti, vakcinēsities- visi bez izņēmuma.

8.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Agri vai vēlu būs AIDS sertifikāti visiem pederastiem.Vakcinēsi savu caurumu ari un nekur neliksies ,ja no kovida brīnumpotes neatmetīsi līdz tam pekas.Aizej pārbaudi savu caurumu vai tur AIDS nav,jo AIDS tā ir 100% nāve,bet kovids 1.8% tikai.DDD

8.dec 2021 Atbildēt
Veselīgs adekvāts uzturs

Tie kas nav dzirdējuši Bila Geitsa lekciju 2015 gada vasarā, tad nāksies man vēlreiz atkārtot ko viņš teica: ”Mūsu ir krietni par daudz. Cilvēku skaits visā pasaulē tuvojas 9 milijardiem. Ja mēs labi ''pastrādāsim'', tad varētu samazināt cilvēku skaitu par 10-15% !!! Vēl Geits teica, NĀKOTNĒ MŪS VISUS SAGAIDA VĪRUSA UZPLŪDUMS'', bet nepateica kāds un kad. Tie bija Bila Geitsa vārdi! Jums tas neko neizsaka ?! Lieta tāda, ka šī te PLANdēmija jau iepriekš tika SMALKI UN DETALIZĒTI ieplānota, pamatīgi IZSTRĀDĀTA, tikai vairums cilvēku, diemžēl, to nezina! Tāpēc nākas atgādināt tiem kas jau to zina, un tiem, kas neko nezina ! Neļaujiet sevī ielaist eksperimentālo ŠVAKCĪNU, jo galu galā tā ir eksperimentāla! NEVIENS no mums nav eksperimentu trusītis! ŠVAKCĪNA NAV izgājusi savu pārbaudes ciklu, kā minimums 5-10 gadus! Jautājums ir tāds - kāpēc tik ļoti grib ŠVAKCINĒT visus cilvēkus pēc kārtas?! Tāpakt kā aitas uz cirpšanu?! Bils Geits vēlas īstenot savus plānus kopš 2015 gada, tapēc viņš neapstāsies kamēr nebūs ŠVAKCINĒTI vizmas 90-95% cilvēku visā pasaulē! Sen zināms fakts, ka pasaules bagātākie cilvēki grib lai uz pasaules būtu - ZELTA MILIJARDS. To var izlasīt Viltšīrā, apvienotajā karalistē uz stonhedža lielajiem akmens bluķiem! Oligarhiem ir vajadzīgs ZELTA milijards, kas viņus apsargās, izpriecēs, un apkalpos. Pārējie 8 milijardi tiek pakļauti utilizācijai, nevajadzīgas sīkas biomasas daļiņas, diemžēl. Cilvēkiem ir jāsaprot, ka Šī te ŠVAKCĪNA satur tādus ķimiskus elementus - smagos metālus, kā piemēram svinu, dzīvsudrabu, formalīnu un pat embrija daļiņas, un vēl daudzus citus elementus, kurus mums parastajiem mirstīgajiem NEKAD neviens zinātnieks neatklās! Normālam veselam cilvēkam nav vajadzīgas nekādas, eksperimentālas ŠVAKCĪNAS, pēc kuras potes ilgākā laika periodā nav zināmas sekas! Kaut gan dažas no tām jau ir zināmas, kā piemēram: sievietēm neauglība, autisms, trombi! Mūsu dabiskā imunitāte pati spēj tikt galā ar vīrusiem un papildus iejaukšanās mūsu ķermenī, imūnsistēmā ir - NOZIEGUMS un genocīds pret cilvēku kā tādu!!! Tas nav pieļaujami! Masu informācijas līdzekļi ZOMBĒ un cenšas pakļaut cilvēku prātus ar savu propagandu un ideoloģiju! Overtona logs labi iedarbojas uz masām! Domājiet līdzi, analizējiet, meklējiet sakarības!

8.dec 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Tak nomierinies vienreiz, iedzer sirdsdrapes un būs OK.

9.dec 2021 Atbildēt
Vidutis Venckus atbilde Veselīgs adekvāts uzturs

Piekrītu

9.dec 2021 Atbildēt
Pēteris Krampītis atbilde Veselīgs adekvāts uzturs

Tieši tā - NĒ! Pasaules bagātākie jūdi kārtējo reizi organizē masu slepkavības, bet nopirktās valdības dzen savus iedzīvotājus šo smirdīgo neliešu izliktajos tīklos.

9.dec 2021 Atbildēt
Opis L

Ko patiesibā nozīmē to 3 burtu kalamburs JKP un otrs JPK? Burti vieni un tie paši tikai pēdējie divi apmainīti vietām. Kam kalpo Jaunā Konservatīvā partija? JKP kalpo savam spoguļattēlam Davosa foruma sazvērnieku iecerētajai Jaunajai Pasaules Kārtībai (JPK)! Bet kovids tiek izmantots tikai kā širmis aiz kura tiek realizētas visas necilvēcīgās sazvērnieku ieceres pret sabiedrības vairākumu. Ko Levits meklēja Davosas forumā,kurā viņš pat uzstājās ar runu? Visticamāk ka viņi saskaņoja nākošos soļus cilvēktiesību un demokrātijas likvidācijai,jo ir jāsteidzas kamēr kovida kārts nav galīgi devalvējusies sabiedrības acīs. Lemberga gadījums pamatīgi grauj vakcinācijas prestīžu,kā tas tā var būt ka pēc 2 potēm saslimst smagi bet solīja taču ka pārslimos viegli! Un tagad vakcinācijas maratonam mūža garumā ceļš ir vaļā ,jo dabiskā imunitāte ir veiksmīgi sagrauta! !

8.dec 2021 Atbildēt
Zane Līvmane

Žēl , kad tik daudz cilvēku noticēja dezinformātoriem un nespēj domāt racionāli.

8.dec 2021 Atbildēt
Ivars Igaunis

Un tev informātorai nenoticēja?

8.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Da labi-tev ir svesh vaards ""domaat""!!!!!

8.dec 2021 Atbildēt
Mara Igaune

Jautājums , kurš te nespēj racionāli domāt?!...

8.dec 2021 Atbildēt
Vidutis Venckus atbilde Ivars Igaunis

Eu, aiztaisi muti

9.dec 2021 Atbildēt
Kārlis

Es domāju, ka šogad Latvijā būs izplatīti meža ugunsgrēki! Degs līdzīgi kā dega naftas ieguves vietas, kad briti tās mēģināja ar varu atņemt!

9.dec 2021 Atbildēt
Jānis

Paldies,Jums tūkstoši,kas nepadodas! Varas vājākā vieta ir bara efekts,jo lielāks cilvēku skaits uzliek "nikolaju",jo lielākas problēmas kliķei. Žēl,ka to nesaprot lielākā daļa no nācijas..

9.dec 2021 Atbildēt
Ars

Kā šis atšķiras no tā kas 85 gadus atpakaļ notika Vācijā? Pie ieejām pārbauda dokumentus, konkrētus indivīdus var algot tikai nelegāli, un pārējie ir pàrliecināti, ka tas ir normāli.. Pietrūkst tikai izsūtīšanas uz nometnēm.

9.dec 2021 Atbildēt
Silvija Elste

Jadraudzejas ar galvu tad nebūs jāzaudē darbs

9.dec 2021 Atbildēt
Silvija Elste

Jadraudzejas ar galvu nebūs jāzaudē darbs

9.dec 2021 Atbildēt
Anda Kalnberga

Silvija, pēc tava dubultkomentāra, jau var saprast, kas notiek, ja "draudzējas" ar galvu, kuras vienkārši nav;)

9.dec 2021 Atbildēt
Andis Valters

Ble tie umņiki kas šo pieņem, ar viņiem nezin ko vajg izdarīt🤬

9.dec 2021 Atbildēt
Ilze Dzerkale

Tieši to jau viņi grib panākt, lai varētu iesaistīt armiju!

9.dec 2021 Atbildēt
Inara Timbare

pedejais laiks iziet ielās!

10.dec 2021 Atbildēt
Andris Lusis

Valdībai izdevīgi,patrioti izbrauks,paliks dirslaizītāji un viesstrādnieki

10.dec 2021 Atbildēt

Komentēt