Komentāri: Vakcinācija pret Covid-19: situācija Latvijas skolās ir traģiska

bezkaunīgais sivēns

Skolēniem prieki, var atpūtināt smadzenes no visādiem integrāļiem un citām kvadrātsaknēm.DD

3.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Negrib cilvēki laist sev visādus grafenus,pīķa mutantu un svinu un dzīvsudrabu saturošu suslu.Noteikti dzīvsudrabs izraisa veselīgu ķermeņa tonusu !!!???DDDDD.Lasiju ,ka metāla uzpirkšanas punktā saindējās darbinieki,jo ar cirvi skaldija svinu gabalos.Pietika pat ar tādu sīkumu.

3.dec 2021 Atbildēt
manC no laukiem

...ministre taču teica, ka nebūšot problēmas - "gan jaunus pedagogus mātes sadzemdēšot"... reku, Žanis no gatera - ir vakcinējies, kad skaidrā, tad ir gatavs iet par pedagogu, kamdēļ gan viņu nelaist strādāt?... tas, ka sākumskolu pat nav pabeidzis, nevar būt problēma, jo viņš taču ir vakcinējies, un tas ir paC galvenais!!!

3.dec 2021 Atbildēt
Ieva Bērziņa

Latvijā ir tik darbspējīgu cilvēku, cik ir. Daudzās nozarēs trūkst darbinieku. Valdības lēmums atstādināt un atlaist cilvēkus tāpēc, ka viņi nevēlās vakcinēties, ir netālredzīgs un kopīgo stāvokli pasliktinošs. Tas vienkārši nav risinājums. Ir jāļauj strādāt ikvienam, kas to spēj. Ir jātestē darbinieki un jāizglīto cilvēki. Ja vakcīnas sevi apliecinās, cilvēki vakcinēsies brīvprātīgi. Palielinot nestrādājošo un nabadzībā slīkstošo skaitu, nekas neuzlabosies. Nevakcinētie cilvēki nepazūdīs no Latvijas sabiedrības, tik un tā nāksies rast saprātīgus kompromisus.

3.dec 2021 Atbildēt
Sensidija Kalniņa

Ieva Bērziņa, nevar būt pa pusei stāvoklī, beidz laipot. Divus gadus pēc vīrusa izmešanas sabiedrībā nav neviena iemesla "vakcinēties" pat riska grupām. Tās lai ņem novājināto patogēnu, pārējiem likt svētu mieru!

Tā ir milzu neizdarība no arodbiedrību puses, ka kaut kādi pedagogi vēl ir palikuši strādāt. Un no šo pedagogu puses arī. Lai gaida blaknes no "vakcīnām" pret slimību, kuru radīja paši "vakcīnu" izstrādātājI.

5.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Visa eiropa protestee!!!!!!!-kas ar cilveekiem notiek Latvijaa!????????????? Juus apmierina viss tas,kas tagad notiek!???????????? Juus gaidat,kad buus obligaati japotee beernus!????????-jaa tas buus!!!!!!!!!

5.dec 2021 Atbildēt

Komentēt