Komentāri: Saņemot mirušo Covid pacientu no Vidzemes slimnīcas morga, tuvinieki izmisumā

īpaši stulbs

Nāve vizuāli nekad nav patīkama...

27.nov 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Cilvēks sen jau miris, bet skābekļa pumpēšana plaušās vēl turpinās. Laikam tā jāsaprot tie zilumi.

27.nov 2021 Atbildēt
Gatis

Mirušā apģērbšana un grimmēšana ir maksas pakalpojumi. Ligitas nezināšana, ka apbedīšanas jautājumi pašai jākārto, šokējoša!

27.nov 2021 Atbildēt
Dace Pelcava

Es pati,nupat saskaaros ar naavi kopaa ar mammu.Es vispaar,nesaprotu,kur intensiivaas terapijas aarsti rod speeku ciiniities ar naavi un tuviniekiem.Bet kaut kaadai eetikai ir jaabuut.Tas nevar buut,ka atdod mammas mantas,visas mantas,bet vinna ir dziiva.

27.nov 2021 Atbildēt
Dace Pelcava

Taapat,es nekad,neapratiissu to staavokli,kad cilveeka klaatbuutnee runaa par to,ka neizdziivos,bet mirstossais to dzird,bet nesannem nekaadu paliidziibu,pat nervu zaales ne.

27.nov 2021 Atbildēt
Gatis atbilde Dace Pelcava

Pretsāpju un nomierinoši medikamenti mirstošajam jāsaņem pietiekošā daudzumā. Attīstītā sabiedrībā arī eitanāzija atļauta, Larvijai vēl tāls ceļš ejams.

27.nov 2021 Atbildēt
Ludmila Geida

Ieklausieties, cilvēki, ja pacients nomiris no kovida, un viņu pliku vazā apkārt, tad ko mēs runājam par vakcinēšanos vai nevakcinēšanos-cik ilgi infekcija ir aktīva nomirušā cilvēkā? Piemēram kapličā no aizgājēja nevar atvadīties ja ir kovids, pat zārku ienest ne, nerunājot par to, ka varētu pavērt zārka vāku un piederīgie ielikt līdz dodāmās lietiņas-pirmajā piegājienā tiešām glabāja melnajos maisos, virsū uzliekot labās drēbes, tagad ir visi skaisti saģērbti, kurā vietā tad ir kovids, vai morgos darbinieki strādā skafandros? Neviens taču netaisa sekcijas lai gan,lai apstiprinātu diāgnozi, gan pētītu izmaiņas no slimības, un to rezultātus sistematizētu-lai turpmākajiem šīs slimības uzliesmojumiem-būtu ar ko salīdzināt un izveidot sistēmu, kā ārstēt. Nekā taču tamlīdzīga nav-ir tikai vienu dienu ar džonsonu viena deva, vēlāk jau pa ķēdīti būs jāpotējās ik dienu kā ar visām citām, un ja tagad visiem strādājošiem 2-reiz nedēļā jāiziet papildu testi, tad taču katram daudzmaz reāli domājušam cilvēkam skaidrs, ka līdzšinējā valdības politika ir blefs!

27.nov 2021 Atbildēt
Andris

Valdībai nav blefa. Tā izpilda saimnieku pavēles. Kaut kā tak jāpilda tas iedzīvotāju depopulācijas plāns ? Naudas tas ir tik daudz kā nekad uz to izdalīts.

28.nov 2021 Atbildēt
Andris

Bet man patīk ! Mūs visus šmakcinē nost un mēs kā lohi šausmināmies ka mūs nav "nošāvuši ar automātu, bet gan ar parabellumu !". Īsts nāves un morga melnais humors !

28.nov 2021 Atbildēt

Komentēt