Komentāri: Pircēju domas par "Lidl" veikalā nopērkamo produktu sortimentu atšķiras

īpaši stulbs

Poļu uzņēmuma "Pilos" kefīrs tur dabūjams. Ļoti garšīgs.

26.nov 2021 Atbildēt
Acidum

Vakar Lidl nopirku 3 maisus ar pārtiku. Samaksāju 40€. Tikko Rimi nopirku vienu maisu. Samaksāju 30€

Pasaules gals, Tev pagrabā bunkurs izbūvēts?

26.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Laikam jau bunkurā pagrabs...

26.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Smieklīgi teikts- Lidl nav konkurents Maximai :)

Es gan teiktu, ka ar Lidl ienākšanu Latvijā, Maxima ir absolūtā DIRSĀ! Arī Rimis.

Pašlaik Lidl, šķiet, ir tikai 15 lielveikali? Būs vēl- tie ir friči, redz to, kas Maximaa notiek- milzīgs uzcenojums sliktas kvalitātes produktiem.

Maxima ir DIRSĀ. Tā viš i.

26.nov 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Šoreiz pilnībā tev piekrītu. Maksimkai ar Rimi nāksies samazināt cenas. Neredzu starpību leišu pienam Lidl, vai Maxim, tikai cenās atšķiras.

26.nov 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Pats vēl Valmieras Lidl iekšā neesmu ticis, tikai noskatījos, ka igauņi krāmē pilnus autiņu bagāžniekus un braucu prom. Jāslēdz Igaunijas robeža!!!

26.nov 2021 Atbildēt
Leons

Iegāju ,garām braucot, Tukuma Lidl. Cilvēku, kā biezs. Jo daži apguvuši mākslu iet bez ratiņiem.Divi cilvēki ,vismaz , bez sejas maskām. Līdz vasari tur neiešu nekur.

26.nov 2021 Atbildēt
Alieninwig

Stāvējām rindā 45min..nedaudz besīgi, bet, pastāvējām, jo dzīvoju Vācijā, gribējās kā daudziem - salīdzināt. Sortiments ir 50/50, visu nenopirksi, bija daudz tukšu plauktu, nez kāpēc. Bet maize lēta un garšo pēc maizes, gaļa laba, kvalitatīvāka kā Rimi, Maxima. Tas nedaudz pārsteidza, bet pozitīvi. Bet, finālā pie kases bija pozitīvs smaids un pārsteigums - 3 maisi pa 70eināriem. Rēķinājām, ka ieekonomējām aptuveni 30einārus, ja to pirktu Rimi. Rimi vispār cenas kā Sky, bet kvalitātes nav. Rezumē - ja ir ģimene kuplāka, atmaksājas pastāvēt un pirkt nedēļai, ieekonomēss mēnesī 100-150 eiro, atkarībā no ēšanas paradumiem, bet tas ir daudz. Ikdienā pietiek ar mazajiem - Elvi, Mego. Rimi un Maximu dēļ neadekvātās dārdzības vairs neeju, tomēr cenas kāpums bija teju pa dienām. Lidlā augļus, dārzeņus prasas labākus un nedaudz no saimniecības precēm kvalitatīvākas kā DE veikalos.

26.nov 2021 Atbildēt

Komentēt