Komentāri: Ārstes aktivitāte soctīklos izraisa cilvēku sašutumu; viņa atlaista no darba

bezkaunīgais sivēns

Aha, sapratu, ka atklāja dienesta vajadzībām domāto informāciju. Visās iestādēs ir tāda informācija.

21.nov 2021 Atbildēt
Eduards

Tieši tāpat,kā visi aktīvākie antivaxeri latvijā ir vakcinējušies.

21.nov 2021 Atbildēt
Jahnis Kalninysh

Esi slims, vai vienkarši stulbs ?

21.nov 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Jahnis Kalninysh

viņš pat nezin atšķirību starp vakcināciju un vaksāciju.

21.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish atbilde Dzintis

A prieksh kam.....

21.nov 2021 Atbildēt
Andris Kārkliņš

Tas,kas attiecās uz covid 19 un vakcīnu pret to arī nav pierādīts.A pofig!Tik pieprasa uzticēties zinātnei.

Turās

21.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

?

21.nov 2021 Atbildēt
Kaspars Namsons

Nu lielaakaa dala zinatnieku ir tadi pat duracini kaa vakseri, kuri akli uzticas zinaatnei... Tas taapat kaa zinatnieki apgalvoja ka visums radies lielaa spraadziena rezultaataa, bet nu apkakaajaas un vairs neko nesaprot.

21.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Riiga atlaida it kaa par dezinformaaciju feldsheri M.Kornatovsku.Beigaas policija pieshuva kriminallietu par pretoshanos ar ieroci! Un man nav pamata neticeet tai aarstei no raksta!!

21.nov 2021 Atbildēt
Beshenij Karasj

Visā pasaulē,arī pie mums,tiek diskriminēti un vajati cilvēki kuri mēģina pauzt patiesību par visu šo mākslīgi izraisīto slimību un vakcīnbiznesu .Pēdējā mērķis ir nopelnīt uz massu slepkavībām.

21.nov 2021 Atbildēt
Stavus Grudejs

Atgādina situāciju ar oksikontīna krīzi ASV astoņdesmito gadu beigās. Arī tad tikai daži ārsti bija pret tā pielietošanu un rakstīja visur par to. Tos atlaida no darba, pat noslepkavoja. Tikai pēc pieciem gadiem tiesa aizliedza oksikontīna lietošanu.

21.nov 2021 Atbildēt
V.B.

visaktīvāk cenzūra vēršas pret patiesību

22.nov 2021 Atbildēt
Leons

Neviens normāli domājoš mediķis ,pandēmijas laikā, nepaudīs informāciju, kura varētu kaitēt medicīnai. Vāl jo vairāk, ja pati ir vakcinēta.

22.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Kaa saka valdiiba-jaatic aarstiem,un es vinjai ticu!!!!!! Un te buus pa valdiibu www.youtube.com/watch?v=kLu-P6ZGZQY

23.nov 2021 Atbildēt
Saulīte Andris

Ivermektīns NAV prettārpu zāles. °-LIELMOLEKULĀRS SAVIENOJUMS KAS PALĒNMINA UN DEZORGANIZĒ DZĪVAS ŠŪNAS VIELMAIŅU Šobrīd PIUERASEĻI EPIDEMIOLOGI MĒĢINĀT PAT NEPLĀNO pierādīt, ka šāds medikaments var palīdzēt izārstēties no Covid-19. SMIRDĪGO EPIDEMIOLOGU UN VIRUSOLLOGU PLĀNOS NAV ĀRSTĒT -- LOKDAYUŅO UN VAKSERĒT --POLIIĶU PLĀNOS NAV ĀRSTĒT- BAZĪIES UN MILJARDU BNUDŽERUS IZZAGT --FEIKZIŅAS POLIIĶU KONROPLĒIOS MĒDIJOS SMIRDINĀT -NEVESELĪGU AŽIOĀŽU UZKURINĀT ,DRAUDĒ ŠANAŽĒT -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------EPIDEMIOLIGU MELĪGĀ SMIRDOŅA MĒDIJOS-- VIRUSOLOGU aLKAĪGAIS FAĶIRISMS NEPLĀNO ĀRSTĒT

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ARSĒŠANU PLĀNO BIOĶIMIĶI ,FARMACEITI ĶIMIĶI FIZIOLOGI TERAPEITI -- VETERINĀRI -- ivermekīna lietošanas ideja ir loģiska un racionāla -- LĒNINĀ VIELMAIŅU, NORAUT AUOIMŪNO ALERĢIJU PRE LIEKĀM IMUNVIELĀM -- C9 UN SARS SINDROMS NO BIOĶĪMIĶU FIZIOLOGU ERASPEITU VEERINĀRU VIEDOKĻA NAV INFEKCIJA -- AUOIMŪNā audu alerģija pre liekām imunvielām -- un no šī viedokiļa IVERMEKTĪNS IR in flege artis -- noglušīt āudu alerģiju pre imuinvielām jau SARS sadijā== pirms C19 ķimiski saposījis par daudz gļuko sākušā biorobota epiēligaudu--- ========================================================================

TE ir konfliks kura dēļ ieročus var lietot -- uz poliiķu ,epidemioloku ,.virusiologu un alkaīgo vakserēŗšanas faķiru sirdsapziņas ir 80-90% smago kovidfnieku kuri slimnīcvā nonāk NĒĀRSTĒTI UN NOLAISTI----- UN UR MIRST birokraisko priekšraksu dēļ --nozaierdfzxnieki ir epidemiologio un vakseri-- alkaīgi faķiri un birokrā--------------pakārt

VAJAG EPIDEMIOLOGUS KAS REPRESĒ TERAPEITUS UN BIOĶIMIĶUS FIZIOLOGUS -=-=-

24.nov 2021 Atbildēt

Komentēt