3 zodiaka zīmes, kurām novembrī gaidāma šķiršanās

© pexels.com

Astrologi portālā "Your Tango" izcēluši trīs zodiaka zīmes, kurām pastāv vislielākā iespēja novembrī jeb laikā, kad Mēness ir Skorpiona zīmē, no 24. oktobra līdz 21. novembrim piedzīvot šķiršanos.

Dvīņi

Šajā laikā Dvīņiem var nākties pieņemt smagu lēmumu attiecību jomā. Visbiežāk Dvīņiem ir grūti izteikt savas patiesās jūtas, runāt par problēmām. Parasti šīs zodiaka zīmes pārstāvji savas raizes patur pie sevis. Tomēr šajā laikā jums būs radusies drosme pateikt savam partnerim visu, kas jūs nomoka. Atklājot savas patiesās jūtas, jūs varat iniciēt šķiršanos.

Skorpions

Skorpioniem šis būs visai izšķirošs laiks. Jūs apzināties, ko patiešām vēlaties un esat gatavs cīnīties par savu laimi, lai arī tā var upurēt jūsu pašreizējās attiecības. Šobrīd, kad apzināties to, kas jums patiešām ir svarīgs, jūs varat kļūt visai nežēlīgs pret esošo partneri. Tā rezultā var tikt piedzīvots attiecību izirums.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir liela vēlme būt neatkarīgiem. Vēlme pēc brīvības var ietekmēt jūsu pašreizējās attiecības, it īpaši šajā rudenī. Strēlniekiem nepatīk būt "piesietiem" un tieši šis faktors var kalpot par iemeslu, kāpēc izlemsiet attiecības šajā laikā vairs neturpināt. Brīdi, kad izlemsiet pārtraukt attiecības, sākotnēji jutīsieties visai emocionāli, bet pēcāk jutīsiet atvieglojumu.

Svarīgākais