Komentāri: 11 000 cilvēku Latvijā tā arī neatnāca uz otro Covid poti; kāpēc?

Reds

Tapec ka nav debili.

27.sep 2021 Atbildēt
jānis

Tāpēc, ka ir debili.

27.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Man par tēvu bail, pirmo jau saņēma, tagad ar nepacietību gaida otro. Tomēr 78 gadi. Bez sertifikāta nelaiž baseinā. Tagad jau darbā nevar iekārtoties, ja neesi nošpricēts, murgs pilnīgs.

27.sep 2021 Atbildēt
jānis

Ja nomirs bez otrās potes, tad nebūs baiļ?

27.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde jānis

Bail, jau bija pēc pirmās potes. Cilvēks praktiski no mājām neiziet, tik cik pastaigāt pa mežu. Kāds tur nahren covids? No skudrām, vai putniem saķers?

27.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde jānis

uz šo momentu slimnīcās guļ 390 kovidslimnieku pēc of datiem.Tas ir uz pāris miljoniem iedzīvōtāju,pirms 2 mēneši vienu brīdi gulēja 140 .Kur ir pandēmija???.Kas ir pandēmija ņemam talkā vikipēdiju.Tās nav un nav bijis.Tā ir tikai kovidfaniem.Ar Karlsona ventilatoriem muļķīšus baidiet,

27.sep 2021 Atbildēt
Veselais Saprāts

Man arī bail, kaut nepazīstu Jūsu tēvu. Profilaksei tikai varu rekomendēt ThromboAss, bet pirms tam konsultējieties ar savu ģimenes ārstu!

Lai jums visiem veselība!

27.sep 2021 Atbildēt
Alexandra

Atpalicíbas ziná , Latvija joprojám ir viená no pédéjám vietám , ar vislieláko nevakcinéto cilvéku skaitu . Nohipnotizéti pasnávnieki , labák nomirt no Covid , neká sanemt vakcínu , lai dzívotu . Prátam neaptverami !

27.sep 2021 Atbildēt
Andris Kārkliņš

Latvija daudz kur ir pēdējā vietā...Bet Norvēģija covid 19 oficiāli pielīdzina gripai,un līdzšinējā statistika tieši to arī apliecina: mirst ne vairāk kā no gripas.Tikai tam visam pievienota panika.Haoss nē-tas jau bija arī pirms tam:)Prātam neaptverami?Tātad par šauru

27.sep 2021 Atbildēt
Gina Pavelskopfa

Hipnotizēti pašnāvnieki ir tie,kas stundām stāv rindā,lai saņemto indi savā organismā. Viņi taču tiek izmantoti kā izmēģinājuma trusīši.Viņi stundām stāv rindā pēc savas nāves/indes potes.

27.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Aleksandara,kas tu esi un kam esi naivā kaza vajadzīga,lai tevi par velti glābtu??? Tu domā ,ka pasaules varenie ņems tev sev līdzi '' Noasa šķirstā'' ? Nakuj tu esi kādam vajadzīga?

27.sep 2021 Atbildēt
Normunds Jakubaitis atbilde Gina Pavelskopfa

👍🤝

27.sep 2021 Atbildēt
Veselais Saprāts atbilde Gina Pavelskopfa

Precīzi!

27.sep 2021 Atbildēt
Veselais Saprāts

Patoloģiskajā institūtā Reitlingenā 2021. gada 20. septembra konferencē prezentēti cilvēku, kas miruši pēc vakcinācijas pret Covid19, autopsijas rezultāti. Audu analīzes veica patologs prof. Arne Burkhardt un prof. Valters Langs. Secinājumus apstiprina prof. Pīters Širmahers, ka vairāk nekā 40 līķos, kas nomira 2 nedēļu laikā pēc vakcinācijas pret Covid-19, aptuveni trešdaļa no vakcinācijas mira cēloņsakarības dēļ. Preses konferences tiešraides ietvaros tika parādīta audu izmaiņu mikroskopiskā informācija. Profesors Dr. Verners Bergholcs ziņoja par pašreizējiem vakcinācijas notikumu statistiskās reģistrācijas parametriem.

Preses konferencē tika prezentēts arī Austrijas pētnieku grupas veiktās COVID-19 vakcīnas paraugu analīzes rezultāts, kas atbilst Japānas un ASV zinātnieku secinājumiem.

Vakcīnā tika atrasti nedeklarēti metālu saturoši komponenti. Vakcīnas elementi ir vizuāli pārsteidzoši to neparastās formas dēļ.

Izmeklēšanas rezultāti rada juridiskas un politiskas prasības, piemēram, iestādēm nekavējoties savākt informāciju, lai varētu novērtēt veselības apdraudējumu, ko iedzīvotājiem rada vakcīnas pret Covid-19. Piemēram, aplūkojot IVF reģistru, var pārbaudīt agrīnos signālus par samazinātu auglību vakcinētajiem. Vēža reģistru var izmantot, lai iegūtu zināšanas par vēža attīstību vīrusa RNS ģenētisko modifikāciju rezultātā.

Jāapsver iespēja apturēt vakcināciju pret Covid-19!

27.sep 2021 Atbildēt

Komentēt