Komentāri: Epidemiologs par Covid-19 Latvijā: Šoruden slimnīcās varētu nonākt 20 000 senioru

bezkaunīgais sivēns

Ja tantei būtu tas, kas ir onkulim, tad tante arī būtu onkulis. Nu ko var tukši muldēt, visu laiku slimnīcās, 90% ir seniori , izņemot traumas, kur ir arī jaunie, droši var teikt 50% : 50%.

22.sep 2021 Atbildēt
ivo

Vēl viens klauns...kur atrod tādus pamuļķus....

22.sep 2021 Atbildēt
Acidum

Kādēļ jāārstē tikai kovidnieki un jau atsakot plānotās operācijas? Rindas kārtībā, lūdzu.

22.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nu tāpēc jau viņus dur,lai pekas atmest,ja neatmet tad slimnīcā.Palasat jauns lv ko raksta,trombi,neaulība un tt,bet tie vakcīnfani nesaprot kāpēc negrib durties citi.Kovidfani ,jūs esat apbrīnojami idioti. Pandēmija !!1 Bet kur dirsā tā ir??Vienu brīdi slimnīcā bij 140 slimnieku no pāris miljoniem iedzīvotāju.Pandēmijas nav un nav bijis.

22.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Dēļ šitiem "gudriniekiem" es gandrīz akla varēju palikt. Tos maitas varētu salikt maisos. Ja pusgadu bija jāgaida operācija, tikai, dēļ pimpariņa ierobežojumiem. Lai iet d...t,nākamās vēlēšanās, lai paši par sevi vēl.

22.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

vajadzēja '' pateicību'' dot,nebūtu rindas. Visi tie ierobežojumi cirks,kad veikali bij it kā'' kovida'' dēļ ciet ,visi viņi nelegāli strādāja.Es uz auto daļu veikalu zvanu,piesaku un braucu.Durvis šis attaisa ,ieeju,aizslēdz,izeju un atkal tipa veikals nestrādā.Cilvēki jau nav idioti,lai bankrotētu šito feiku dēļ.Visi auto detaļu piegādātāji ari kā strādāja tā strādāja,tikai nodokļus nemaksāja.Nebij nekas mainijies ,bet tikai nelegāli bez čekiem un tt.A čeki tikai valstij vajadzīgi,bet ne man.Man bij labāk, jo bez čeka lētāk.Kas zaudētājs ?

22.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Bet tā jau bija, par savu naudu apmēram 700€,varēja kaut nākamajā dienā tikt. Pie tam bija vienalga, pozitīvi testa rezultāti, vai negatīvi. Piekāšu es tādu stulbumu ar visiem covidiem, lai paši indējas cik lien iekšā.

22.sep 2021 Atbildēt
Reds

Šitam jaizsit zobi,lai atbild par tirdziņu ja šitas viss nebūs.

22.sep 2021 Atbildēt

Komentēt