Mamma par siekalu testiem: Meitai tagad būšu spļaušanas skolotāja

Ilustratīvs attēls © Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Lai skolēniem būtu iespēja droši mācīties klātienē, no pirmdienas pamatizglītības, vidējās un profesionālajās izglītības iestādēs sākta līdz šim apjomīgākā Latvijā vienlaikus veiktā Covid-19 testēšana.

Veselības ministrija (VM) un Izglītības un zinātnes ministrija aicina visus iesaistītos būt saprotošiem un sekot izglītības iestāžu norādījumiem. skolās tiek veikti siekalu testi. Par to ne visi vecāki ir sajūsmā.

"Meitai ir labas manieres, viņa neprot spļaudīties. Siekalu testa nodošana izvērtās garš un diezgan demotivējošs pasākums. Tāpēc šodien abas iesim pagalmā, jo es viņu mācīšu spļaudīties. Nekad nedomāju, ka manā dzīvē pienāks punkts, kad būšu SPĻAUŠANAS skolotāja," pikta ir kāda bērna mamma, kas savu sāpi publicē tviterī.

Viņa nav vienīgā, kas nav apmierināta ar radušos sitāciju.

Liepājas 7.vidusskolas direktors Pāvels Jurs infoemēja, ka skolotājiem, organizējot skolēnu testēšanu pret Covid-19, nākas saskarties ar atsevišķu vecāku necienīgu izturēšanos.

Citi

Cilvēka ķermenī ir atklāts vairāk nekā 3600 ķimikāliju, ko izmanto pārtikas iepakošanā vai iepakojuma ražošanas procesā, atsaucoties uz 17. septembrī publicētu pētījumu, vēsta “The Straits Times”.

Svarīgākais