Komentāri: "Tas jāuztver nopietni!" Par ko šonedēļ brīdina Bricis

moriss

Ta ,velns parāvis,cik var?Brīdina un biedē!!!Vai tad citu vārdu trūkst?ZB ar savām tropiskajām naktīm!!!

5.jūl 2021 Atbildēt
Jānis

Laika apstākļi nav dabīgi , bet cilvēku veidoti . Pierādījumi ir redzami tagad . Šodien pl 15 lidoja lidmašīnas , izsmidzina ķimikālijas ar baltām izplūdes gāzu astēm . Uz pl 16 5.jūlijā ir 26 *C un MIGLAINS LAIKS , SAULE NESPĪD PA TIEŠO UZ ZEMI . Tas ir rezultāts tam , ka ķimikālijas jauc ārā mākoņus un veidojas migla .

Sola , ka nedēlas nogalē būs virs 30 *C , bet tie nebūs dabīgi laika apstākļi , bet cilvēka veidoti ( sākot ar šodienu ar ķimikālijām tvaicējot mākoņus ) .

Kad notiek laika maiņas , tad ir vējains . Cepeškrāsns klimata veidotāji arī negrib uzreiz atkāpties , tāpēc arī krasas laika maiņas no pērkona negaisa , līdz neciešamai svelmei . Es esmu par dabīgu , apmākušu , lietainu laiku .

5.jūl 2021 Atbildēt
Rolands

Jānīt, bērnudārza jaunākajā grupiņā tik sarežģītas lieta vēl nemāca, par izsmidzinātajām vielā pajautā mammai! Kad sāksi skolā mācīties, tev pamazām tiks skaidroti fizikas,ķīmijas, bioloģijas jautājumi. Pacieties, kad būsi liels, sapratīsi!

5.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Riktīgi debils.

5.jūl 2021 Atbildēt
Dace

tumsoni Jāni !! ..... izsmidzino ķimikāžlijas var tiklai skaidrās debesīs miglu un kondensācijas procesus iesākt-;;kondensaciju centrus ''radīt- zem tādas vietas adzesējas kads apgabals -tas ''gradients temperaūrām""un milzu enerģija tvaiku''smalkajās struktūrās'' savkār iegriež reālu cikloniņu ar lietu un pamatīgu adzišanu un tvaiku kondensaciju viesulīša centrā--līdz pat sniegam un krusai -- SKOLā EJ DEBILAIS TUMSONI --feikžinu pider--tev cietumā vietta jo tu apulbo tautu ar nezinātniskiem un

ar elementtaru fiziku nesavienojamiem murgiem---------- ar navi jasoda par ķeceerību sludināšanu nevis jāsmird par tiesībām uz viedokļu daudzveidību-- ---------------------------------------------------------------------------------------------- Bricis arī bidlas biedē ar ''brīdināšanu -- smerdelis kā veselības ministrija brīdina un brīdina be nevienui no nekā nespēj nosargāt--- naurali satracina m,urgainie pravieši !!

6.jūl 2021 Atbildēt
Jānis atbilde Dzēsts lietotājs

Es priecājos par jebkuru publicitāti šai tēmai .

6.jūl 2021 Atbildēt
Jānis atbilde Dace

Dace kaut ko komentēja , bet tā arī neko nepateica pēc buutības . Lidmašīnas izsmidzina ķimikālijas jebkurā laikā - lietuu , naktī . Vakar pl 15 bija skaidrs laiks bez miglas , ar daudz gubu mākoņiem . Pēc ķimikāliju pielietošanas pl 16 izveidojās necaurredzama migla , tā , ka sauli vairāk nevarēja redzēt .

Kondensāciju ( miglas ) centri ir mazi - tikai tur , kur lidmašinas izsmidzina ķimikālijas .

6.jūl 2021 Atbildēt
Jānis

Skola , vidusskola , Universitāte sen pabeigta . Es visu saprotu . Roland , ja tev ir kas gudrs pasakāms , tad pasaki , nevis nesakarīgas frāzes no citām tēmām .

5.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tu ir debils.

5.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Te nu gan iet augstos toņos. Labāk zinātnieku disputā nejaukties.It kā neitrāla un nevainīga tēma,bet emocijas sit viļņu.

5.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Viļņus.

5.jūl 2021 Atbildēt
Dace

Janīt !!

tu palīgskolā LAIKAM BIJI -- UN KO UNIVERSITATĒ DARĪJI ARĪ NAV SAPROTTAMI --kaugan ko brīnīttties nav-- juristi un politologi ir suga kurai neko gudru principā nav iespējams iemācīt--tupa un ohujevšaja publika ar tukšām pretenzijām uz izglīttotību un viszinību

6.jūl 2021 Atbildēt
Dace

jānī-- ētterdinamika, ''smalko srukttūru ''energoieilpība -- aviācvijas nozarei būtiskā ''gāzu virpuļu''fizika tev toč nav zināma ---

===universāla fizikas procesu mijiedarbība tev nav saprotama

e ^ ( a +bx) kue a ir smalko sdruktūru konsttante be bn un x fizikālu procersu parametri -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- es 8 kl 1974 g zionāju ka ūdens kilograma iztvaicēšanai vbajag 530 kilokalorijas --ja o pārrēķina ātrumu kvadratos (ttemperaūrās) tad tvaiku temperatūrai bij jābūt ap 2000 gradu ------- Jānī--smadenes iesdlēdz-- gaisā ir pacelta mil;zīgs daudzums tvaikā noslēptAS ENERĢIJAS --- UN TUIKAI VIRPUĻI KLAS RODAS ZEM KONDENSACIJAS CENTRIEM ŠO SMALKAJĀS STRUKTŪRĀS NOSLĒPTO ENERĢIJU PĀRVĒRŠ POSTOŠOS VIESUĻOS TTORNADO ,KRUSĀ --TTIKAI ATDZIESTOT RODAS VIRPUĻU MEHĀNISKĀ KUSĪBA un lietus -- TESLA':: ''ES RADU VIRPUĻUS UN TĀ atdzesēju ĒTERU-- TĀ ES IEGŪSTU ENERĢIJU ""

m.youtube.com/watch?v=nATQmV45-tA

6.jūl 2021 Atbildēt
Jānis atbilde Dzēsts lietotājs

Es priecājos par jebkuru publicitāti šai tēmai .

6.jūl 2021 Atbildēt
Jānis atbilde Dace

Redzams ka Dace ir analfabēts fizikā . Es esmu beidzis Latvijas Universitātes Fizikas un Matemātikas fakultāti specialitāti pielietojamā matemātika . Es esmu praktiķis nevis filozofs .

SMALKĀS STRUKTŪRAS nozīme GAŖĪĢĀ ENERĢIJA UN DOMAS .

Smalko struktuuru ( garīgā ) energija nevar radīt postošus gaisa virpuļus , tornado , krusu .

6.jūl 2021 Atbildēt
Diduu

Ja es to uztveršu nopietni, tad kas? - laika apstākļi mainīsies?

6.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Cerība mirst pēdējā.

6.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt