Komentāri: Vīrieti pārbiedē redzētais Rīgas ielās

Эгон Волк

Ak nu gan šausmas! Jā, tas ir pārkāpums. Neapšaubāmi. Bet - atcerieties, kā senāk braucām kravas auto, sēžot uz ieliktiem (pat nenostiprinātiem) soliem! Daudz kas tāds, kas senāk likās normāli, tagad skaitās pārkāpums. Apdraudējums gan īstenībā lielāks nav kļuvis, mainījusies tikai attieksme.

19.jun 2021 Atbildēt
Mike

Pohuij..man vienalga cita beerni un berna vecāka liktenis..lai tik sitas nost..debīliķi.Vienu nesaprotu..kāda daļa mentiem ja esmu nepiesprādzējies +vel savā īpašumā??????!!!

19.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Rolands pats nepārkāpj likumu, braucot un filmējot ar mobilo.

19.jun 2021 Atbildēt
Astro

Divu bērnu tēvs, kā jau latvietis īstenais, nevar likties mierā kādu nenosūdzot. Būtu labāk pats ievērojis noteikumus pirms aizrāda citiem un negrābstītos gar viedierīcēm un nenovērstu uzmanību no ceļa, kas arīdzan ir pārkāpums par ko pienākas sods. Bet ko cilvēks var ievērot, ja: 1) skolā nav iemācījies runāt, 2) neatšķir apdzīšanu no apsteigšanas.

Bet tante - kronis visam! :-) Ja tu runā par fiziku, tad vismaz nerunā muļķības! Strauji vai nestrauji bremzējot nekas un neviens neiegūst ātrumu kā mašīnai. Tikai pēkšņi apstājoties notiekt kas tāds. Un ja runājam par statistiku, tad protams, ka negadījumos bērni cieš gan uz ceļa, gan atrodoties mašīnās. Ja mašīnās, tad ne jau kā vadītāji, bet kā pasažieri. Jautājums - ko īsti viņa gribēja pateikt?

Policista kungs arī man patika. Viņš nes atbildību! Liek tik spaiņos un nes prom. :-)

Latviešu valodā, policista kungs, atbildību nenes!

20.jun 2021 Atbildēt
Baiba

Stukaču nācija. Neko citu pateikt.

20.jun 2021 Atbildēt

Komentēt